Ummuhan321 Kızlar bebeğim 4 aylık oldu sağlık ocağının verdiği demir ilacını kullanmak istemiyorum sizler hangi demir ilacını kullandınız kullanıyorsunuz lütfen yazar mısınız temiz içerikli?
Ummuhan321 Elvinimm Bebee K_melike Demir ilacına oceanın ki temiz içerikli değil diyorlar ? Doğru mi acaba doktorunuza falan sordunuz mu
glytrk Ben de postta kalmak istiyorum biz de demir e başladık sağlık ocağının verdiği. 4 damla dediler ve başlar başlamaz kabızlık başladı 6. Güne kadar kaka yapamadı.6.gün yaptı yani dün. Vermedim vitamini ben de
Seyda_1996 Ummuhan321 bende sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ama memnun değilim bebeğim çıkartıyor yemiyor
bbshome Ummuhan321 en dogal olanı bestironmuş bende bugün sipariş verdim gelmesini bekliyorum iki gündür devletin veriğini verdim ama kakasını simsiyah yaptı
Svmprl bbshome saglik ocağının verdigini ilk 1 hafta kullanmıştık hem içerik açısından hemde dişlerinde leke yaptigindan değiştirmek istemiştim doktorla görüştüğümüz de bestiron önermişti
Svmprl bbshome bebeğim 10.200 Gr doktor 10 damla vermemi söylemişti kilo başına 1 damla olacak şekilde yani bana önerilen böyleydi