bear20 Sumeyy34 ben açken vermiyorum ne tok ne aç iki beslenme arası veriyorum kilo başına 2bucuk damla .. benim 20damlaya geliyo 8kg öğleden önce vermiş oluyorum .
minikayaklarr elife1 çok mu verdiniz acaba kan damlaları genelde kabızlık yapıyor belki içindeki bir madde dokunmuştur ben ocean kullanıyorum ama böyle bir sorun yaşamadım
elife1 minikayaklarr minikayaklarr kilosuna göre verdim çok vermedim sabah aç karnına ama bilemiyorum neden böyle birşey oldu gayet tavsiye edilen içeriği temiz demir damlası
bear20 Fato6265 yetersiz gelebilir her markanın mg hesabı var kg başına bir damla en yanlış. Düşünce kansızlık çıkar net
Anayimbenana41 elife1 bende bestiron damla kullanıyorum bebeğimin süt alerjisi var diye ve dışkısında hep damlanın parçacıkları oluyor kanımsı gibi ama kan değil biliyorum öyle bişey mi acaba.
elife1 bear20 Evet bende içeriği temiz diye tercih ettim bilemiyorum belki başka birşey dokunuyor ya da alerji yapıyor da olabilir. Gün içinde devam ederse doktora götüreceğim artık 🤦
minikayaklarr elife1 aynen bende duydum içeriği en temiz diye birde emzirdikten biraz sonra vermeyi deneyin ben öyle yapıyorum kan olduğuna emin misiniz zaten o damla koyu kıvamlı kan gibi belki diskidan öyle atiliyordur
Anayimbenana41 elife1 benim kızımın bezinde de oluyor çoğu zaman çıkarıyor o şekilde şişeyi iyi çalkalamamakla alakalı olabilir belki. Ben normal diye düşündüm çünkü demir ilaçları illaki dışkıda farklılık gösteriyor
clearqueen Terkento neden ya ben de supheleniyorum ocean damladan sonra kanli kaka opmustu ama doktorlar temiz icerikli dedi kullan dedi ben biraktim baska doktora sorcam randevu aldım
Birkimseee clearqueen biz de ocean d vitaminj verdikten sonra huzursuz oluyordu şimdi weecare kullanıyoruz alerjik bebek
Terkento clearqueen ya doğal içeriği temiz ama içinde süt vs varsa alerjen bir madde o tetikliyor biz kakasında kan şüphesiyle gitmiştik o sırada demire başlaması gerekiyordu doktor başlama tetikler kanamayı demişti