Laden Gryffindor bizimkide 7 imiş şimdi postu görünce baktım. 2 senedir kullanıyor kızım ya içime kurt düştü şimdi aşırıda memnundum kendisinden
Gryffindor Laden Bir de çok fazla kullanıcı var. Yani sayfalarda yüzlerce memnuniyet yorumu var. Onlar 7 numara olmasının bir önemi yok diyorlar tritan malzeme olması yeterliymiş.
Laden Gryffindor umarım öyledir ama bir araştırmak lazım. Ne kadar her gün yıkayıp suyu değiştirsekte gün boyu su içinde kalıyor. Ben zarar görmesin diye 2 senedir gövdesini hiç makinede yıkamadım bi de
Gryffindor Laden Ben daha henüz kullanmadım yeni geldi yıkayayım dedim kodu gördüm ve şaşırdım. Sağlıklı ve koku yapmaz ibaresiyle satıldığı için son bir ürün kalmıştı hemen sepete ekledim aldım. Araştırıcam bugün bu konuyu
Laden Gryffindor evet asla koku yapmıyor ne bileyim diğer suluklar gibi pipeti falan asla yeşil bir şeyler olmuyor bende çok ama çok memnunum. Onca zaman bir sürü suluk aldım boşuna para vermişim bilseydim en önce bundan alırdım derim hep
Sontvbukucu Gryffindor hayir kullanmıyorum. Chicco plastik olani ve baby me nin metal sulugunu kullaniyorum kuşum.
Gryffindor Sontvbukucu Chicco nun numarası kaç peki kuzum biliyor musun? Metale ben de baktım az önce stokta yok.
Sontvbukucu Gryffindor 5 numara canim metal olani hepsiburadadan aldim mavi renk e bebeginki o da çok guzel.