Ece16 1comez_anne biz eşimle ayrıyız canım ayrı olmasakta öyle bi imkanım olamazdı zaten nöbetli çalısıyor
Ece16 symacngl eşimle ayrıyız zaten annemlerde kalıyorum ama hiçbir faydasu yok yine tek başımayım çünkü hepsi çalışıyor😅
Oglum00 Ece16 ayy sanki ben yazdım ya. 4-5 aylıkken bütün gece uyurdu. Ama şimdi 8 aylık sürekli uyanıyor
Ece16 Oglum00 valla çok zor 4.5.ayları çok arıyorum bıktım ben artık uykusuzluktan geberiyorum şuan 2 saatte bi kalktı kalktı saat 8 de tam kalktı şimdide
kibele1923 Ece16 7 aylık bebeğimin yarım saatte yada 40 dk’da uyanması peki 🤧 6.ayına girdi gireli uyku yok denecek kadar az. Haliyle ben de etkileniyorum, uykusuz kalıyorum başım ağrıyor gözlerim ağrıyor, psikolojim etkileniyor ama yapacak bi şey yok🤷♀️
Mothercrn Ece16 tamamen aynı durumdayız. Psikolojim dayanmıyor artık. Ağlata ağlata da olsa uyku eğitimi verdireceğim.
Zeyzeyy22 2 saatte 1 yine iyi benimki gündüzleri toplasan 1 saat kesinlikle uyumuyor. 7 aylık ama bu 2 aydır doğru düzgün uyumuyor bile ben böyle bir şey görmedim ya emziririm göğsümde uyur tam biraz da ayağımda sallarım dalsın iyice diye ayağımdan indirdiğim an direk uyanır en ufak seste bile uyanır sessiz karanlık odaya koymama rağmen neden böyle anlamıyorum benim durumda olan yok mu sürekli kucak istiyor beni her gördüğünde ağlıyor odadan ayrıldığım an çıldırıyor 🙁
nurftma 2 saat yine iyiymiş 10-15 dk uyuyup uyanıyo. Gaz diş gibi sorunları olabilir yada atak dönemi mi ondan olabilir. Bişeyden etkilenmiş olabilir ses görsel gibi şeyler uykuyu açıyormuş bazen uyarılma durumu yani. İnşallah çözüm bulursunuz
merkursavascisi_06 Ece16 uyku gerilemesi oluyo o ayda biraz çekeceksiniz maalesef. Biz sırf uyusun diye yanımızda yatırmaya alıştırdık siz yapmayın çok zoe oluyo öyle de🥲