Hanfatmir Tugcekus çok teşekkür ederim inşallah, aldım kaç gündür duruyor kullanamadım korkudan, birde ilk önce harlı ateşte iki çizgi çıkınca en küçük gözde kısık ateşte pişecek diyorlar doğru mudur acaba
Tugcekus Hanfatmir evet et vs ürünleri 2. Çizgiye geldiğinde altını en düşüpe alıyorsunuz ama baklagilleri akşamdan ıslatmışsanız 1. Çizgi çıkınca kısın altını yoksa mama gibi çıkıyor yemeği çöpe dökersiniz yoksa birisi 15dk da pişiyo demiş ama 3 4dakika da kuru fasulye pişiriyorum kullandıkça dilini daha iyi anlayacaksınız zaten ama korlucak hiç bişey yok ve kapağınıda suya tutabilirsiniz hiç bir şey olmuyor ben yıllardım o şekilde kullanıyorum acil açmam gerekiyorsa
Okuyanbiranne Hanfatmir canım üstünde ince uzun yer çıkınca kapanmış oluyor altı açık şekilde ğstğnde çift çizgili yuvarlak yükselince altını kıs ve ne pişiriyorsan dakikanı tut. Mesela mercimek çorbası yapıyorsun 3 dk sonra kapat buharı gittikçe mavi yuvarlak içeri girecek. Acelen varsa kenardan buharı çıkarırsın ama sen yine de beklw
Hanfatmir Okuyanbiranne peki ocağın orta gözünde ateşi yükseltsek çift çizgi çıkınca yine aynı orta gözde atkını koşup pişmesin beklesek oluyor mu? Birde et haşlama yani kuşbaşı kaç dakikada haşlanır bilginiz var mı, teşekkür ederim 🙏🏻
majko Ya bende de var ama mesela nohut kaç dk taze fasülye ,et kaç dkda pişiyor bunun bi tablosu vs var mı hangi ürün kaç dkda koymalıyız diye
Okuyanbiranne majko kuzu eti 5 dk inek eti 20 dk fasulye 10 dj nohut 10 dj biraz da size bağlı çok yumuşak mı seversiniz az yumuşak mı…
NoOne majko önceden ıslatılmışsa baklagiller 15 dakikada pişer. Taze fasulyeyi ben hafif kavurup buzluğa atarım öyle 5 dk. Kırmızı et 15-20 dk arası. Zaten kokusundan anlıyosunuz pişip pişmediğini
Ckudll majko nohutu ben akşamdan ıslatıp koyuyorum 2 numarada 10 dakikada pişiyor taze fasulyeyi de 8 dakikada pişiriyorum deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsiniz sizde mesela brokoliyi buhar aparatında 1 numarada 3 dakika tutuyorum pırasada 7-8 dakikada pişiyor. Nohut fasülye biraz cinsiyle de alakalı deneyerek bulabilirsiniz
NoOne Hanfatmir lütfen suyun altına falan tutmayın lastiğine zarar verirsiniz. Çok acilse tabanını lavabo deliğini kapatacak şekilde koyun asla başlığına su gelmeden aşağıdan soğutun. Onun harici biraz beklerseniz çift çizgi inince zaten kapak açılır. Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum.
Hanfatmir NoOne çok teşekkür ediyorum öncelikle 🙏🏻 kullanma kılavuzunda bekleyerek soğutma kısmında sallamamamız gerektiğinden ve euromatic diye bir şeyden falan bahsediyor anlamadım o yüzden yani o iki çizginin inmesini bekledikten sonra direk açabilir miyiz
sademinannesi NoOne merhaba bende fissler almak istiyorum ikilisinden ama hangi renk daha iyi fark var mı bilginiz varsa benimle de paylaşırsanız sevinirim
Okuyanbiranne Hanfatmir evet canım ben küçük göze almıyorum. Bebeğim küçük olunca ilk iki gözü pek kullanmam kızartmayı bile orta gözde yaparım. Damak zevkinize bağlı ben kuzu eti ise 5-7 dk inek eti ise 20 dk pişiririm. Hemen buharı gidiyor bakarım sertse brşaz daha koyarım.
Hanfatmir Okuyanbiranne bizde iyice pişmiş şekilde yani baya yumuşak yiyoruz seviyoruz, peki tekrar koyduğunuzda yine ilk defa koyduğumuz şekilde işlemleri takip ediyoruz değil mi yani o an et suyunun sıcak olması bir sıkıntı arz etmez değil mi
Hanfatmir Klymeneninatlasi ben bulamadım kılavuzda ya acaba neden 🙄 aslında bir çok kişide sizin gibi yazdığını söylüyor ama
Ckudll Klymeneninatlasi kullanım klavuzu yoktur belki de, olsa sormazdı diye düşünüyorum 😊 bende yok mesela seneler oldu alınalı ben bu şekilde kullanıyorum denemeyle 😊
traineemom Düdüklüyü nasıl kullanıyorsunuz ya benim aklım çıkıyor. Bekarken yanımda patladı. Çeyizime asla aldırmadım. Çalışan yerde de asla duramam anında çıkarım oradan. Nasıl yenicem bunu 1.5 saattir et pişirmeye çalışıyorum 🥲
Tugcekus traineemom fisler al bende senin gibiydim canım şimdi çok rahatım hiç korkmuyorum zaten patlama vakası olmayan tek düdüklü markası
Tugcekus Zeynepp054 kesinlikle tavsiyemdir kendinize ve evinize yaptığınız en güzel yatırım gibi düşünün :)) kaçtane yemek çıkartıyorum aynı gün içinde misafirim gelicekse valla hiç düşünmeyin derim rahatlığını çok görürsünüz