ereninannesi_ Asyaayza şehir dışına kargo araştırdık ben almayı düşünüyordum. Hayvan kargosu fiyatını öğrenip geri dönüş yapabilirim. Kargo ücretini karşilarsaniz. 1000km uzaktayım ben 2000 TL çıkmış. İzmir’e daha az çıkar büyük ihtimalle
ereninannesi_ Parsannesi10 şehir dışına hayvan kargosu ile göndermeyi düşündük. Kayinbabam gelecek o yüzden erteledik hemde üstte belirttiğim korkumdan dolayı bana biraz karşilar.eğer ücreti karşilarsaniz göndermeyi planlayabiliriz.
ereninannesi_ Dilara9406 Çok sevinirim. Babamın alerjisi çıkana kadar bizimkiler 4-5 gün baktılar. Eve pislemiyor aşırı sakin ama fazla oyuncu. Oyun oynamayı ve sevilmeyi çok seviyor. Bı konuşun eşiniz de onay verirse kardeşimle konuşayım
Dilara9406 ereninannesi_ bizde çok severiz konusayım bi eşimle bakalım peki kediyle birlikte malzemeleri vs verilecek mi acaba
ereninannesi_ Dilara9406 Kardeşim sahiplenirken kadın vermemiş malzeme. Kumu maması matı tarağı mama kabı taşıma çantası tarağı tuvaleti var şuan. Hepsini yeni aldı ücretli vermeyi düşünüyormuş eşyalarını