kayra_mom Hanımlar resim atabildim mi bilmiyorum ama kullanan var mı sipariş verdim bundan cumaya gelicekmiş ikinci el bakıyordum eşim 2. El almayalım dedi bir anda karar verdik ilk gördüğümü aldım galiba arada kaldım nasıl sizce 750 w muş
edafmo kayra_mom bende cyclone modeli var 2.5 senedir kullanıyorum çok memnunum, emiş gücü çok iyi ve gram azalmadı. Bu da bir üst modeli bence bu da iyidir
gergo Bende kullanıyorum memnunum emiş gücü gayet iyi halılarımı ince tercih etmiştim o yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum. Bide az daha küçük olsaymş😆
Gizemhzl edafmo ben 5 seneyi bitirdik. vura çarpa kullanıyorum tüm ev süpürmem yarım saat sürmüyor öyle hızlı çılgın gibi süpürürüm. çizikleri fln oldu ama ne catladı ne kırıldı. Emişi de çok iyi arada filtre yeniliyorum bakım falanda yapmıyorum valla çok memnunum
Baharaksy Ben de daha yeni aldım hali için Bi aparatı var muhteşem çekiyor ama işte kablosuz supurge olsaydı mesela bir dyson daha iyi olurdu benim için ama fiyatları ucuklamis bu supurge de güzel sadece biraz ağır cekim kuvveti felan gayet iyi
Iremylcnkya07 kayra_mom 6 bine de bar kablosuz prtaik onlar ben bunu kullanmak istemiyorum mesela zor bu biraz ya ama güzel bir süpürge
Roro37 kayra_mom bende de annemde de var biz hiç memnun değiliz ikimizin de en sık kullanılan başlığının tekerlekleri kısa sürede kırıldı ve garanti kapsamına girmiyor malesef başlık da dünya bi para