Nevaninannesi Maviboncukkkm ben de hpv liydim. Minik bir operasyon sonucunda 3 yıldır hep sonuçlar negatif geliyor ama hiç böyle düşünmemiştim. Kızımla da birlikte yıkanıyoruz. Çünkü bu hastalık sadece cinsel yolla bulaşıyor. O yüzden içiniz rahat olsun
Oynakbalina Maviboncukkkm değil, yani vajinamin ustunde ivinde degil yan kısımlarında oralarda bacak ve kalca olarak geçiyor insallah degildir. Smear yaptirmak icin bi yeri aradim gecen sene 30 yas altina yapmıyoruz demişti
Maviboncukkkm Oynakbalina hpv şüphem var derseniz yaparlar bence bende geçen saglik ocağını aradım 30 yas altına yapmıyoruz dedi bende doktor yönlendirmesiyle yapicam dediğimde tamam gelin yapalım dediler
Nevaninannesi Oynakbalina sağlık ocağı değil de üniversite araştırma hastanesine giderseniz orda detaylı bakılıp smear da verirsiniz
Nevaninannesi Maviboncukkkm evet vardı. O sebeple hastaneye başvurdum. Rahim duvarından virüslü bölgeyi kazıdılar
Deniz773 Neslihan_46 merhaba şimdi denk geldim yazdığınıza sizinki hpv kaçtı bende hpv 16-18 olduğumu öğrendim . Çok korkuyorum neler yapabilirim görünce Cevap yazabilir misiniz
Neslihan_46 Deniz773 hiç bişey yapamazsınız ama korkacagınız bir durum değil ameliyat ile hpv olan bölgeyi temizliyorlar ben 4 yıl oldu ameliyat olalı negatif şuan bi sıkıntı yok
Deniz773 Neslihan_46 ne güzel o zaman kurtulmuşsunuz . Sizde belirti neydi . Siğil mi vardı siğili mi aldılar bende siğil yok. Enfeksiyon var . Bağışıklık için vitamin probiyotik vs kullandınız mı peki
Neslihan_46 Deniz773 sigil vardı bende bağışıklığın düşük dedi doktor sigara içme dedi bırakamadım herhangi bişey kullanmadım
TospikEmir Deniz773 bendede sürekli enfeksiyon vajinada yanma oluyor sizdede mi öyleydi belirti. Test yaptırcam korkuyorumda
Aminehumamoms Maviboncukkkm nasıl yani aldatmayla mı olan bi hastalık bu hiç duymadım nasıl birşey ki
Sevol Deniz773 keep anestezi ile yapılıyor hissetmiyorsunuz ki. Ameliyat yani. Sonrasında kanama olur ama hastanede bile kalmazsınız.
Deniz773 Sevol teşekkürler, bende kolposkopi yapıldı ama ağrım var 4 gün oldu fazla parça alınmış ondan heralde . Leepten sonra çok ağrı oluyor mu peki
Sevol Deniz773 olmuyor hemen ayağa kalkılıyor sıkmayın canınızı Üzülmeyin Önemli biriey değil Keep iyi yapılırsa bitip yidecek