Atlassss Arkadaşlar 16-24 ay cırt cırtlı etkinlik kitabını kullanıp memnun kalan var mı?Ben oğluma almak istiyorum 16 aylik dil gelişimi çok yavaş sadece baba,mama,meme,aba kullanıp memnun kalan varsa lütfen yazsın🙏
asrinhatasi Atlassss oğlum 15 aylık cırt cırtları alıp alıp atıyor şimdilik. Ama yorumlardan anladığım 20.aydan sonra daha verimli oynuyorlarmış. Ben gözü alışsın ben yaptıkça heveslensin diye önüne koyuyorum bazen.
Kbr-a Atlassss 15 aylık bebeğim için geçenlerde hareketli büyük gözlü sincap yayın evinin kitaplarından aldım henüz resimler ve hikayesi ilgisini çekmiyor ama sürekli gözlerine bastıyor ileride ilgisini çekeceğini düşünüyorum bir dahaki alışverişte gene sincap yayın evinin ‘ bebek üniversitesi seti’ var içeriğinde elle oynatmalı kısımlar var ilgi çekici gözüküyor bi bakın derim🤗 -
Duhamm01 Merhabalar 😍 ben 1 hafta önce 24 aylık oğluma aldım o kadar çok sevdi ki çok güzel zaman geçiriyor. Ben çok beğendim. Okul öncesi öğretmeniyim içeriğini de beğendim. Yanında oturup ona görselleri tanıtıp örneğin mavi balon , küçük köpek gibi.. ve görsellerle ilgili sohbet ederseniz örneğin inek nasıl ses çıkarıyordu ya, balı kim yapıyordu gibi. Dil gelişimine katkı sağlamış olursunuz. Biz şimdilik severek etkinlikleri yapıyoruz bakalım. Hatta büyük yaş grupları için olanları da almayı düşünüyorum. Kitabın dış yapı özelliklerini de beğendim oldukça sağlam bence. 😍
Atlassss Duhamm01 çok teşekkür ederim hem bir anne hem eğitmen gözüyle çok güzel anlatmışsınız hemen yarın sipariş vericem🙏😇
Atlassss asrinhatasi aslına bakarsanız bende deneyip görücem malesef kelime sayımız çok az endişeleniyorum
bunemeselaa asrinhatasi bizde 14 aylığıyız 1 ay önce almıştık dediğiniz gibi cırtcırtları söküyor bazen farklı yerlere takmaya çalışıyor genelde atıyor 🤣 henüz beceremedik biraz daha büyümesini bekleyeceğiz 😇
Alya-Sena asrinhatasi ayy bizimdeki ayni 15 ay 21 gunluk kizim kitabi cok sevdi cirt cirtlari alip atiyo geri yapistiriyo ama rastgele yani 18 aydan sonra daha iyi anlar heralde
asrinhatasi Atlassss bizim de kelime sayımız az malesef. Ama biz gurbetteyiz etrafında çok konuşan yok. Eşimle benim konuşmalarımız da kitap okumalarımız da bir yere kadar. Biraz oyun gruplarına bakmak istiyorum 18.aydan sonra belki sosyalleştikçe kelime sayısı artar. Çocuk akademinin de konuşma setini aldım bakalım ne kadar faydalı olur.
Atlassss Kbr-a öneriniz için teşekkür ederim olmazsa ona da bakayım kelime sayısını arttırmak için çırpınıyorum
Atlassss witcher görsel yüklemeyi malesef bilmiyorum fakat yükselen zeka yayınları 16-24 ay cırt cırtlı kitap seti olarak geçiyor
tuanamoms_07 Atlassss benim kızım küçük ama dokun hisset ve içinde açılan küçük bölmeli kitaplar var sincap yayınları onları çok seviyor. Önüne bıraksam bile 10 dk bensiz inceler dokunmaya bayılır. Öyle kitaplar alabilirsiniz. Yine sincap yayınlarının cırt cırtlı kitapları var ben memnunum öneririm 🌸 https://ty.gl/ozsp59nrhi
Sontvbukucu Atlassss yani bu kitabi alıp yapinca kelimeleri birden çoğalacak cocuk konusacak diye beklentiniz varsa yok öyle olmuyor simdiden söyleyeyim. Fakat kitap oğlumun favori kitaplarından oldu her zaman. Biz artik 25 aylik olduğumuz için ilgilenmiyor 2-4 yas olani alicam ama bir kaç ay öncesine kadar en sevdigi kitaplardandi. Kelime öğrenmeye de elbette faydali. Sadece kitapla olmaz demek istiyorum.
Atlassss Sontvbukucu uyarınız ve yorumunuz için teşekkür ederim fakat bir eğitimci olarak bir kitabın sihirli değnek olmadığını biliyorum zaten doğduğundan beri kitap okuyor ve desteklemeye çalışıyorum inşallah katkısı olur demek istedim.
Minnakordek Atlassss bu çocuklar mucize gibi ben aylarca renkleriyle söyledim herşeyi tık yok bı gün kendi kendine mavi balon Sarı top vs söylemeye başladı kaydetmiş aklına kızım da kitap çok sever saatlerce inceleriz (üst üste değil gün içinde farklı zamanlarda iki üç saat kadar) mutlaka alın illa çıt çıt olmasa da olur kitaplar vs çok etkili konuşma için de kendini hazır hissederse konuşur o şuan not ediyor herseyi
Sontvbukucu Atlassss bu dediklerinizin karşılığını alırsınız zaten kitap ilgi çekici bir kitap, cirtli kitaplara alisiksa buna bayilir. Ordan öğrendigi kelimeler de oldu tabii ama konuşmadan öte koordinasyon eşleştirme mantığa yönelik bir içeriği var.
Deletedmom_68 Atlassss Bizde var. 18 aylık oğlum cırtlarını çıkarmakla meşgul. Elini attığı cırtta ne varsa ismini söylüyorum. İlgisini çekiyor ve sayfası çok olup tekdüze olmadığı için uzunca vakit geçiriyor onu söyleyebilirim. Ama sadece konuşturmak için yeterli mi elbette değil. Evde ve dışarıda her nesnenin her canlının adını söyleyin. Beyinlerine kayıt ediyorlar. Bazen uğraşır didinirsiniz zamanı gelince sökülür konuşması, bazen çaba göstermeksizin erkenden konuşur. Dert etmeyin kendinize. Ama tavsiye ederim kitabı, ben de oğlum da çok beğendik🥰
Atlassss Deletedmom_68 çok teşekkür ederim her gün sokaklarda hayvan sesi çıkararak geziyorum umarım emeklerimin karşılığını alırım🤭