Oynakbalina Kızlar indirim kuponu kazandim 200tllik ama kullanamıyorum kod gecersiz diyor , odeme kismindan yapmaya calisincada kartimdan para cekiyor nasil kullanildigini bilen var mi
Marbling35 Oynakbalina bende gecen ay 1000 tl lik alisveris yapmistim 200 tl lik indirim kuponu vermisti bugun gittim magazasindan alisvers yaptim aklima geldi kullanim dedim soyledim kodu kullandim. Ay sonuna kadsr gecerliymis
dlkuznnn Merhaba, sepete ürün eklediğiniz de sepetime girip, üst sağ kısımda indirim kuponum varı tıklamanız lazım ordan ilerleyebilirsiniz.
dlkuznnn Oynakbalina kodların belli bi süresi oluyor dolmus olma ihtimali var mı? E bebek canlı asistan da WhatsApp aktarıyor ordakiler çözüm odaklı olmuyor ama iletişim numarası ile arayıp bilgi alabilirsiniz.
Oynakbalina Annis-ogul canım bazi gunlerde sitede şu kadar alışveriş yaparsan su kadar kupon kazanirsin gibi bi bilgi çıkıyor. 1000tllik alisveris yaptim 200 tllik kupon kazanmistim
Oynakbalina Marbling35 evet mağazada ve internette kullaniliyo ama internetten bı turlu kullandirmadi
dlkuznnn Oynakbalina mesai saatleri vardır büyük ihtimalle yarın arayıp, öğrenirsiniz umarım kullanabilirsiniz.