Beyzaveduru Benim bebeğime de kilo alımı az diye doktor sma optipro veya hipp combiotic önermişti. Sma ile bir günde 100 gram aldı. Ama çok kusturuyordu. Belki sizin bebeğinize sorun olmaz
iremnursusan Beyzaveduru Peki neden kusturuyor sindiremediği için mi bide kabızlık sorunu yaptı mı sizde
Beyzaveduru iremnursusan Kabızlıkk yapmadı zaten 1 gün kullandık çok kustu. Her mama her bebeğe iyi gelmez denemek lazım
iremnursusan EypMom Bebeğim meme reddi yapıyor ve doya doya emmiyor emip çekiyo emmediği içinde sütüm azaldı
benimoglumukurtarinesraa iremnursusan bunu çoğu anne yaşıyor aslında pes etmeyin bence daha da azalmasin..uykuluyken emzirin tam uyuttunuz yerine koymadan emzirin vs zamanla geçiyor o
Nazz05 iremnursusan biz de ilk başta aptamil kullandik çok gaz yaptı bide çok şisiriyor çocukları hemde benim bebeğim onu beğenmemisti sürekli kusuyordu sonra smaya geçtik gaz problemide olmadı güzel kiloda aldiriyor 3 aydır kullanıyorum ben
iremnursusan Nazz05 Kusura bakmazsanız eğer kilosu geriden geldiği için soruyorum bebeğiniz kaç aylık ve kaç kilo acaba bide kabız yada kusma sorunu yaptı mı
Nazz05 iremnursusan 3 ay 15 günlüğüz 6.800 kilosu ama benide emiyor sadece atak haftalarında gece uykuya geçişlerde veriyorum ben mamayi oda bazen 60 cc bazen 90. Hayır kusma felan yaşamadik severek içiyor çevremde cogu kiside sma kullaniyor memnunlar bizede doktorum önermisti smayi
iremnursusan EypMom Günde 3 defa kaka yapıyor herkes şey diyor kakasını çok yaptığı içinde kilo almıyor olabilir diye
EypMom iremnursusan anladım benim bebeğim de göğüsümde çabuk uyuyaklıuor en fazla 5 dk emiyor doyduğunu anlayamıyorum
Nazz05 iremnursusan evet canım şeker oranida az yani aptamil gibi çok şekerli değil doktorunuza sor istersen
iremnursusan EypMom Daha çok minik emerken yoruluyor olabilir sizin ki benim ki 3 aylık meme reddinde olduğu için doymadığını anlayabiliyorum hani
Femme1 iremnursusan Ben oğlumu önce aptamonu kullandım aşırı derecede Gaz yaptı Sonra Bebelac Gold kullandım Onun da içiyordu kilosu da güzeldi ama aşırı kusma yapıyordu Şimdi sma optipro kullanıyorum Ne kusma ne gaz ne de kabızlık yaptı gayet de memnunuz
Neslihan81 iremnursusan sma kilo aldiriyoruz aptamilde şeker VS olduğu için çok sisiriyor oğlum doğduğundan beri sma kullaniyor vesuan 10.200 gram prematüre bebek kendisi
iremnursusan Neslihan81 Ya kilosu geriden geldiği için herkesin memnun olduğu bir mama kullanmak istiyorum günde birkaç defa vermek için
Neslihan81 iremnursusan ben saat li veriyorum cc lerim fazla mesela 14 cc veriyorum 4 saat mama vermiyorum ara öğün veriyorum meyve rendeliyorum
eda_hydada iremnursusan hıpp combiotic almalısın bence benim bebeğim 2340 doğdu şuan 6 aylık 6300dü ay başı kilosu