haticenurrrR Göğüslerim çok kötü durumda yara içinde yarıldı krem fayda etmiyor 23 gün oldu doğum yapalı çocuğumu emziresim bile gelmiyor çok kötü acıyor nasıl geçer sizinde başınıza geldimi madecassol kullanıyorum ama etkisi olmuyor
haticenurrrR haticenurrrR Lütfen etkili geçirecek yöntemler varsa önerin çok çok kötü durumda göğüslerim sırf bundan dolayı emziresim gelmiyor çok acı çekiyorum
Acu_ haticenurrrR ben oğlumu ağlayarak emziriyordum. En son lansinoh krem kullandım bi etkisi varmıydı bilmiyorum ama ayva çekirdeği jeli yaptım. Sürdüm. Yıkamak zorundada kalmıyordum. Ve göğüs kalkanı kullandım. Sütüm içine boşaldığı için nemli tutuyordu. Bir kaç günde geçti. Aynı zamanda doğru emzirmede önemli
haticenurrrR Happymamykerem Benimde öyle kanıyor dayanamıyorum ne kadar sürede geçti her emzirmeden sonra mi sürüyordun
iremsatas Garmastan pomad + silikon göğüs ucu koruyucu 1-2 günde toparlar geçmiş olsun ben de çok çektim ne denesem olmadı bu ikisi sayesinde iyileşti.. yalnız kremi yıkamak gerekiyor emzirmeden önce
haticenurrrR Acu_ Ayva çekirdeği jelini kendiniz mi yaptınız yıkamaya gerek kalmıyor mu kremi de alıp deniycem teşekkürler doğru emzirme derken nasıl emzirmem lazım
Polannem haticenurrrR karbonatlı su yapın her emzirmeden sonra göğsünüzü bu suyla temizleyin. Fito krem bir de. Kesinlikle işe yarayacaktır. Aşırı şekilde yara olan göğsümü iki günde toparladı emzirmeye devam ettim
haticenurrrR Polannem karbonatlı suyu nasıl yapmam lazım yaptıktan sonra üstüne mi sürmem gerekiyor kremi de
Acu_ haticenurrrR evet kendimm yaptım. Ayvanın çekirdek kısmı sarıyla beraber çıkarın bir bardağa koyun. Üstüne biraz su ekleyin çok değil ama akşam üstü balkona cama koyun akşam ayazı alsın derler bizimkiler. Sonra sürün. Ve doğru emzirmede memenin kahverengi yerini tamamen vermeniz lazım öyle anca iyileşiyor.
Polannem haticenurrrR yarım litre suyu kaynatıp soğutun içine yarım tatlı kaşığı kadar karbonat atın. Her emzirmeden sonra bununla göğsünüzü silin. Gögsünüz kuruduktan sonra fito krem sürebilirsiniz. Ama emzirmeden göğsünüzün kremini temizleyin
Dodis haticenurrrR ahhhh canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki o acılar beni mahvetmişti tam iki ay çektim göğüs ucum kopmuştu rsmen çocuğumun ağzında kanım kaç kez sütümle karışıp emdi bir bilsen çok krem denedim ama herkesin dediği gibi lansinoh müthiş bir şey gümüş kapak al lansinohu sür göğüs ucun yumuşadığı için emzirirken acını hafifletir gece de mutlaka yine kremini sür ama göğüs ucunu havalandır
haticenurrrR Dodis ay evet o kadar canım yanıyor ki emzirmek istemiyorum resmen kopucak gibi hissediyorum yarıldı dayanilcak gibi degil . Sen iki ay nasıl dayandın inşallah o kadar sürmez benimki ne kadar sürede iyileşti canım senin bu dediklerini yapınca
Elifimsarem0504 haticenurrrR ben lansinoh krem kullandım bi hafta sonra geçirdi aralarda ayva çekirdeği jeli de sürüyordum
haticenurrrR Elifimsarem0504 deniycem jeli de yapmaya çalışicam teşekkürler kremi sürdükten sonra göğüs ucuna bişey koymuş muydun acaba
yamacmomss haticenurrrR gümüş kapak Nipplecare kullanıyorum geçti çok şükür hakiki zeytinyağıda sürebilirsiniz
haticenurrrR Acu_ Tamam çok teşekkürler yapmaya çalışicam. İlk başta göğüsümun direk ucunu vermiştim ondan oldu sanırım
MerveKantekin23 haticenurrrR lansinoh dene canım bide ben sıvı yağ sürmüştüm makyaj temizleme pamuğu ile ister öncesi karbonatlı su yap temizle biraz sonra krem yağ sür bebişe de dikkat et mikrop falan kapmasın memeden
haticenurrrR MerveKantekin23 Tamam canım çok teşekkürler lansinoh iyi bı krem galiba herkes onu önermiş doktorum madecassol vermişti keşke ilkten lansinoh alsaymışım
Defnesare15 haticenurrrR bi süre silikon uç kullababilirsin. Ama yara olduysa doğru emziremiyorsundur ondan olmuştur.benek direk ucu alıyosa yara olur.bana gümüş kapak iyi gelmişti. Bide havalandır
haticenurrrR Defnesare15 Ya ilk başta göğüs ucunu vermiştim ondan oldu muhtemelen . Göğüsümun ucu çok yoktu ucunu çıkarsın diye öyle vermiştik