Deletedmon_69 arkadaşım var. Hermafrodit kendisi. Ama nasıl olduğunu sormadım iki organda eşit gelişim göstermiş. Bu yüzden çok sıkıntı yaşıyordu. Kendisi ilk başta ultrasonda kız dendiği için kız kimlikle doğmuş ama doğduğunda gördüklerinden sonra ailesi Doktor’un uyarısına rağmen kız kimlik çıkarmış, sonuç en son zorda olsa mavi kimliğine kavuştu 🥰 çok zor bir süreç yaşadı, biyolojik olarak testlerde hem kadın hem erkek gözüküyordu her konuda. Dnası eşitti yani. Ses tonu sert mizaçlı kadınlar gibiydi ama naif bir beyfendiye de uyardı. Gibi gibi. Eğer çocuğunuz böyle bir durum yaşıyorsa sakın olup ona destek olmalısınız. Bizim gerizekalı bir hocamız yüzünden intihara meyilli bir dönem geçirdi ve ben annesinin korkuyla beni arayıp bir bakarmısın demesiyle kaldığı eve gidip camı taşladığımı, taşlarken kırdığımı bilirim. (Kendisi süreç içerisinde kimlikte Eda diye geçerken Ediz ismini kullanırdı. Hoca da bilip bilmeden lütfen kavmi üyesi gibisinden “kendince” Espiri yaptı. Habercilik dersi ne alaka ama yaptı işte. Sonuç okulu vs de bıraktı) çok zor bir süreç yine diyorum. Bu yüzden böyle doğan çocuklara unisex isim konulmalı bence.