Cansu2302 V15 kullanıyorum bütün başlıklarıda var neden yokmuş. Koltuk süpürme, lazer, toz alma, küçük başlık falan hepsi var
simiyyy Meovvmeovv ben v15 kullanıyorum yakın arkadaşımda 12 var bence 12de süper bi makine kim demiş çekmiyo diye
Meovvmeovv simiyyy hep yorumları okudum. V15 kadar çekmiyor güçsüz şarjı da çabuk bitiyor yazmışlar kafam karıştı
Meovvmeovv ikikereanne_ gen5 de başlıkları koymuşlar mı? Media markt a gittim orda iki süpürgeden de başlıklar çıkarıldı sadece v12 de mevcut dediler ya
Meovvmeovv Dnzaras artık kaldırmışlar sanırım media markt da satıcı öyle söyledi yoksa v15 alıp çıkacaktım ama işte orda kararsız kaldım :(
Meovvmeovv uykucukoalaa gen5 e koymuşlar mı aparat? Bana satıcı iki süpürgeden de aparat çıkarıldı sadece v12 de mevcut dedi ya
ikikereanne_ Meovvmeovv Meovvmeovv sadece v15 ten cikarilmis. Gen 5 te var. Gen5 satmak icin satis stratejisi baska birsey degil. Gen5 icinde cok agir diyorlar supurge 3,5 kilo olmus v15tende agir.
__mom Meovvmeovv Kız şarja falan takılma bendeki V8 düşün o bile çok güzel çekiyor şarjı da evim 130 m2 ve bitmiyor tüm evi gergün bazen 2 kere süpürdüğüm galde V12 Aparatları zaten koltuğa ve yatak içinde uyuyor küçük uç var onunla yapılıyor inceledim kullanışlı tüm parçalar var başka parçaya ihtiyaç yok yinede sen bilirsin onun yanında birde robot al yok ise daha kullanışlı olur
Meovvmeovv __mom ay ne biliyiim. Sürekli şarjdan bahsediyorlar çabuk bitiyo diye bende çok kararsız kaldım o yüzden v12 de gönlüm daha çok ama işte hazne şarj benim canımı sıktı 🥲
Meovvmeovv ezgmsl bence de sırf daha fazla para için yapıyorlar iphone da öyle. 11 aldım kutuyu bi açtım kablo var soket yok şarja takmak için. Onuda ayrı aldık 🙈bu kazıklanma yetmezmiş gibi bide dyson alıcam kararlıyım çok kazıklanmayım diye v12 alıcam sanırım😅🥲
Meovvmeovv ikikereanne_ ağırlığı dez avantajlı ya. 3,5 kg başta bişey ifade etmezde bi süre sonra kol yorar artık… en iyisi v12 almam o zaman gen5 e o kadar para veremem. V15 den de bütün başlıklar çıkmış saçma sapan işler
ikikereanne_ Meovvmeovv koltuk dovucu basligi cok onemli. koltukalti aparati olmadan da kanepe altlari zor oluyor tam ileriye goturemiyorsun hazneden dolayi. Ekstra almak demek en az 2 bini bulur zaten . Gen5 yeni bir supurge oldugu icin yedek parcalari skntiymis urun yeni oldugu icin daha parcalari tam uretilmemis onuda soylemislerdi. Bende o yuzden 12 tercih ettim daha fazla acilmak istemedim
Meovvmeovv ikikereanne_ v12 aldım bugün daha önce halım süpürülmemiş resmen teşekkür etti bana 😅😅 iyi oldu
emreozdemir Meovvmeovv koltukları süpürmeyi denediniz mi ben şok olmuştum ilk dysonla koltukları süpürdüğümde