Melikeakiner Aptamil ar reflü maması, kıvam arttırıcı değil. Thickenir kıvam arttırıcı, anne sütü ve normal mamalar eklenerek veriliyor. Siz sadece anne sütümü veriyorsunuz?
Hunilianne Melikeakiner evet sadece anne sütü. O zaman bebelac almalıyım. Onu da bulmak zor sanırım o yüzden alternatifi var mi diye sormak istedim.
ovguaydin hayır aynı şey değil, thickener kuvam arttırıcı anne sütü veya mamaya katılıyor. diğer tam olarak mama, tek başına kullanılıyor
Brsckmk Bebelac verdiğinizde Mama gibi alışır ve anne sütünü bırakır mı acaba. Kullanan anneler böyle bir şey yaşadı mı
Hunilianne Brsckmk zaten emmiyor şimdi de ama aşırı kusuyor bu kusmalari engellemeyi Ümit ediyorum. Anne sütüne karıştır dedi doktor. Emmeye karar verirse sonradan başarabilirsek kaşıkla veririm
Merve11_ Brsckmk Hayır bırakmıyor, emzirdikten sonra 20 cc lik anne sütüne ekleyip verince kusması duruyor. Emmeyi bırakmıyor.
Hunilianne Brsckmk nasıl çözeceğim bilmiyorum:( dik yediriyorum dik yatırıyorum nerdeyse ama yatar yatmaz çıkarıyor. Meme de istemiyor mücadele ediyor resmen memeyle
Brsckmk Hunilianne aynı şekilde gazını çıkarmasıyla ağzına gelmesi bir oluyor dik tuttuğum halde. Yerçekimine meydan okuyor :(
zubeyde85 mama veriyorsanız aptamil ar almanız lazım. thickener sadece içine konan şeyin kıvamını arttırıyor yani o mama değil mamaya anne sütüne filan ekleniyor
Brsckmk Tek ümidim bebelactı. Bu akşam 25 ml ölçüsüyle hazırladım hepsini vermedim ama az bir miktar kalmıştır. Yer yemez herşeyi kustu. Bir değişik kustu bu defa tiksinir gibi. Bebelac verdikten sonra böyle bir şey yaşayan var mı? 25 ml in tamamını veriyorsunuz yoksa bir kaç kaşık mı?