Efuliim35 Max 5500 civarı kolay açınıp kapanabilen kabin boy önerisi istiyorum kızlar kullananlardan bebeğim 18 aylık
edaaydn Efuliim35 Kraft bilbao kullanıyorum 4600 gibi bi fiyata almıştık 4 ay önce felan çok memnunum kızım 18 aylık olmak üzere tek elle açıp kapatabiliyorum çok rahatlıkla hem kızımı hem arabayı taşıyabiliyorum çok hafif ve valiz gibi çekme özelliği var tavsiye ederim
Ebrarmor Efuliim35 Kraft auto modeli , çok rahat bir araba kapanması da kolay açılması da , civile gelmişti 2500 liraya almıştım indirim vardı ,
Efuliim35 Ysgl26 onu gördüm hatta bay yükseldim açılması kapanması tek elle oluyor mu bebek kucaktayken falan
Efuliim35 edaaydn Ayy hiçte yorum yokmuş ya 😀 Tentesi falan nasıl baya kapanıyor mu yoksa illa ki bi örtü bi şey istiyor mu uyurken 🙃 birde oturma pozisyonu tam dik mi yoksa biraz eğimli mi
Vera094 Efuliim35 ah evet o doğru şimdi siz yazınca aklıma geldi. Ben de bunu niye tam dik yapmamışlar demiştim çocuk düz oturunca arkası boşluk kalıyor diğerleri öyle değilmiymiş
Efuliim35 Vera094 Yaa çoğu öyle maalesef kabin boylarda bir iki model dik duruyor 🫣 Birde kapanınca dik durabiliyor mu devrilmeden yoksa yere mi yatırıyorsunuz 😀 Mesela bu da önemli benim şuan kullandığım dik duramıyo dışarda iyi olmuyor haliyle pratiklik lazım biraz bana dolmuşa şehir içine inip bineceğim
Efuliim35 Ebrarmor aaa baktım da şuanda aynı fiyatta tek elle açılıp kapanıyor mu peki birde 9 kg yazıyor yaa baya ağır benim travel sistemde o kiloda çünkü hafif bi araba değil
Vera094 Efuliim35 tek elle tuşa basıp ileri atıyorum dik durabiliyor. Ama sırt detayı önemli hangi markanın sırtı dik?
Ebrarmor Efuliim35 tek elle rahat bir şekilde kapatabilirsiniz , açarken de rahat Ama bazı zamanlarda iki elini kullanman gerekiyor , bana göre çok ağır bir araba değil uçak yolculuğu da yaptım bebeğim 4 aylıktı o zaman bir sıkıntı yaşamadım
Efuliim35 Vera094 yoyko ve robx onlar tam dik oluyordu sanırıım ama yanlış hatırlıyor da olabilirim 🤔 Bide prego var onu da incelemiştim ama birinin özelliğine tamam desen diğerinde. Öbürü yok kafa karıştırıcı
Efuliim35 Vera094 Tam aradığım özellikleri buluyorum bu defa da sağlam bi marka değil haydaa eee ne alacağız biz 😅