Dilaraagokkk46 Kızlar 2 aylık oğlum var emzik hiç tutmadı tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi nasıl tutturdunuz uyurken falan çok zorlanıyor emzige alissa kolay uykuya dalar
seda_asan1 Dilaraagokkk46 canım hangi emziği aldın önce yuvarlak uçlu wee kauçuk emziği bi dene benim bebeğim ona bayıldı
Seren-karan Dilaraagokkk46 kaç çeşit emzikten sadece phılıps aventin emziğini tuttu oğlum 3 aylık falandı
Dilaraagokkk46 tugbafatih çoğu kişi de öyle diyor ama şimdi tutsa kendisi için iyi olacak uykuda çok zorlanıyoruz
ISILTAN Dilaraagokkk46 Oioi slikondan yapılıyor . Slikon ve cam aynı malzemeden yapılıyormuş ayrıca yıkamasıda iyi içine su kaçmıyacak şekilde yapısı var
Mervegvn123 Dilaraagokkk46 phılıps avent için emzik tutmayan bir cok bebek tutuyor diye cok okudum şimdi kafanız karıştı ama ben de kullanıyorum bu emzıgı memnunum siz yorumlara göre değerlendirip alın ☺️
Dilaraagokkk46 Mervegvn123 en çok o ovuluyor diğerlerinden farkı ne anlamadım ama bilgilendirirseniz sevinirim 🐣
Mervegvn123 Dilaraagokkk46 açıkcası bende çok hakim değilim yanlıs bilgilendirmek istemem ben sadece wee baby almıştım tutarsa yada tutma cabası olursa iyisini alırım diye düşünmüştüm sonrasında arkadaşım bir kutu emzıkle geldı hıc kullanılmamıs çünkü bebesı hıc birini kabul etmemiş tek tek denedım bir tek aventi tuttu damak kısmı dıgerlerıne göre cok daha rahat oturuyor yüzüne benım bebegım 2.5 kg dogdu birde yuzu mini minnacıktı birde emzık kısmı anne memesine en yakın olan diye cok okudum
Mervegvn123 Dilaraagokkk46 birde sizin bebiş 2 aylık olmuş ben daha hastaneden çıkmadan tıktım agzına 😀 yanı anne sütü alıyorsa memeden cıkardıgınızı fark etmeden tıkın bakalım ayırt edebiliyormu belkı oylelıkle alışır
Mervegvn123 Dilaraagokkk46 bızdede aynısını yaptılar onlar odadan cıktı bıdaha verdım tanı öneri olarak en iyi deneyimlediğim avent namıda meşhur bence onu tutmazsa baskada zorlama fıyatlardan dolayı yazık gunah al bırını yılmadan dene memeden cek tık agzına uyurken tık agzına her yol mübah benimki 6 aylık oldu ağlarken tıkıyorum cıkarıp bana fırlatıyor 😀 ama elim ayagım emzık
Nihalleyla Bibs kauçuk Philips avent Ya da diğerleri.. yani malesef paraya kıyacaksınız ☺️ kaç emzik aldık değiştirdik saymadım. 4 aylıkken büyük kızım tuttu. Ayırt etmeden hepsini emiyordu. Küçük kızım da bibs kauçuk dışında kabul etmiyor.