Kbr79 Kızım kaka yapamıyor 1 aydır fitille yaptırıyoruz artık çok üzülüyorum 6 tane doktora gittim özel devlet hepsi fitil yazıp yolluyorlar. Prebiyotik yazdı hiç bir şey işe yaramıyor lütfen yardımcı olur musunuz ?
Kbr79 Kbr79 zeytinyağı masaj herşeyi denedim yapamıyor fitil artık vermek istemiyorum başına gelen var mı böyle
Kbr79 Kbr79 2 Aylık bebeğim lütfen yardımcı olun çok üzülüyorum herkes fitil alışkanlık yapar diyorlar
Zeyno123 Kbr79 bağırsaklarına baktırın gerçeği sizinki çok küçükmüş bizde 2 yaşında yaşadık probiotik verdiler bize bide fitil ama ben fitili pek kullanmadım doktorumuz gecmezse çocuk cenercerahiye götürün demişti bağırsaklarına falan bakılsın sizde götürün umarım nedenini cozersinizj
Cennetinsusu Kbr79 Emziriyorsanız kayısı kompostosu için. Bebeğinizin bağırsaklarını çalıştıracak yiyecekler tüketin. Bol su sıvı tüketin
Aslananne1 Kbr79 küçükmüş daha ek gıdaya geçseydi tarif verecktim emziriyorsan eğer kendini kuru kayısı incir kuru erik gibi şeyler ye mama veriyorsan mamasini değiştir mama si yaramıyor kabız yapıyor olabilir
Emiripek Yaparken zorlaniyomu onun içinmi fitil verdiler yoksa az yapiyo diyemi çünkü benim kızımda haftada 1 kere yapiyo kakasını ama zorlanmadan ağlamadan normal yapiyo Dr a götürdüm sıkıntı yok bunun yapısı böyle dedi acaba sizinkidemi boyle
Aysegulll44 Kbr79 kayısı hoşafı yap iç belki sütten geçer ben içtiğimde kızım ishal oluyor hep ama hazır kayısı suyu alma hoşaflık kayısı bulabilirsen evde kendin yap robottan geçir posası içimde kalsın hem sütte artırıyor
amansallagitsin Kbr79 nrmlde anne sutu alan bebekler 10 gun mama alan bebekler 5 gun normal kabul edilir. Oncelikle huzursuz degl ise agrisi yok ise fitil vermeyin. Mama ne veriyorsanz onu değiştirin siz ne yiyorsanz yedklernizi gozden gecirin
Mrvvee Kbr79 benim kızımda 2 aylıkken kabız olmuştu probiyotik kullandık o fayda etmişti. Çok az zeytin yağı içirmiştim birazda poposuna zeytinyağı ile masaj yapım demişti doktorumuz. Probiyotik düzenli kullandınz mı
tunahanedanur Kbr79 Benim bebeğim de alerjikti malesef herkes anlamıyor aynı şeyleri bende yaşadım Belirtilerine bir bakın derim alerjinin
Esrareyhan Kbr79 emziriyorsaniz yedikleirnizle de alakalı olabilir mesela benim kızım sık sık kabız oluyordu zorlanıyorum ekmeği kestim sorun azaldı lifli gıdalara geçtik tamamen bitmişti problemelri
Esrareyhan Kbr79 https://t.me/dogadangelensifa Telegram kullanıyorsanız bu kanala katılıp yardım isteyebilirsiniz doğal yöntemlerle tedavi ediyorlar her konuda yardımcı oluyorlar
Rumeysaerva Kbr79 benim oğlum da yeni doğunca hastaneden eve gelince böyle olmuştu 10 gün hiç yapmazdı ama meğer doymuyormuş ilk ay kontrolunde mamaya başladık düzeldi
emrahdilan Benimde bebeğim 2 aylık doktorum zeytinyağı önerdi veriliyorsa mamaya yoksa damla damla ağızdan bizde işe yaradı umarım sizdede işe yarar 🙏
Kbr79 emrahdilan mamasına koyuyorum her yaptıkça ama cidden işe yaramadı gözümün önünde huysuz ağlıyor dayanamıyorum
Aslananne1 Kbr79 kıyamam ya daha çok küçük kabızlık ta çok zor bağırsaklarina bakıldımi bebeğin bide poposuna belki darlık vardır