eymenin_annesi34 Markete gittik eşimle anneannesine bırakmıştık oğlumu ben gelince hiç umrunda bile olmadı normal mi henüz küçük mü yani 4 aylık ben beni bilsin böyle gördüğünde atılsın istiyorum 😒😒 ama onun asla umrunda olmadım 😒😒 Ah güzel oğlum takmadı bile 😒
Pol34 eymenin_annesi34 daha çok erken, biraz büyüsün kapıdan girdiğiniz an heyecanlanır ya da peşinize ağlar
Evaninanasi eymenin_annesi34 çocuk daha kendini bile bilmiyor ki 😂 daha var o günlere. Çok küçük daha ☺️
Prensesannesii44 eymenin_annesi34 ya üzüntünü severim senin çocuk daha dış dünyaya yeni adapte oluyo ne anlasın anne baba gelmiş yiyip içip pırt yapıp uyuma derdinde onlar😂😂
eymenin_annesi34 Pol34 ay ne bileyim oğlumdan bi an çok şey bekledim heralde ay ne güzel böyle ben giderken gelmek istesin gelince heyecanlandım birinin kucağındaysa da anne anne desin bazıları da hiçbir iş yapamıyorum diyoe ama ne bileyim bende tam tersi istiyorum 😒😂
Ysgl26 eymenin_annesi34 oğlum 16 aylık daha 1 aydıe falan beni görümce heyecanlamaya gidince umursamayya özlemeye başladı..dur daha çok erk3n
eymenin_annesi34 Prensesannesii44 yaa 🙈 ne yapayım ya ilk çocuk olunca ben biraz fazla heveslendim heralde az daha bekleyeyim bari 😂😂
tomvejerry eymenin_annesi34 daha çok küçük canım ne bilsin markete gittiğini senin 😆o dediğin üç dört ay sonra olur anca
enercisizkaldimanne eymenin_annesi34 oğlum 4 yaşında anneannesini görünce beni yok sayıyor sağ olsun😂😂 annem yokkende en ufak şeyde ben anneannemi arıyorum diye annemi arıyor 🥴🥴🥴
Anr5155 eymenin_annesi34 bebeğin 4 aylık olduğunu okuyunca istemsiz güldüm 😂. Dünyaya geldiğini yeni anlıyor çocuk seni nasıl fark etsin.
eymenin_annesi34 Anr5155 değil mi ya çocuğun üstüne çok gittim heralde bide şey dedim oğlum anneemm bak bana oğluuumm gel annem gel diyorum çocuk yüzüme bakıyor umru bile değil heralde ondan 😂😂
eymenin_annesi34 Prensesannesii44 zaten bi suratıma baktı çevirdi geri şeh dedi heralde bu annem ama ne diyor ki acaba falan 😂😂😂
enercisizkaldimanne eymenin_annesi34 yok kız hep benimle, annem farklı şehirde zaten 😄 ama dünyayı unutur onun için 😂
enercisizkaldimanne eymenin_annesi34 benim oğlumda Eymen bu arada🥰 demekki Eymen isimleri anneanneci 😂
eymenin_annesi34 Ysgl26 ağğğğ üzdünnnn daha uzun yolumuz vaaar olsundu bekleriz Allah ömür versin hepimize inşaat evlatlarımıza da ❤️
Prensesannesii44 eymenin_annesi34 çocuk diyodur zaten doğura doğura ekonomik krizin savaşın mültecilerin olduğu zamanda doğurdun yüzüne baktığıma şükret dhdhhd