Elifdh aynı şeyi yaşıyoruz psikolojik ve fiziksel şiddet iki gün iyiysek üç gün kötüyüz dün tartıştık bana yastık fırlattı ağzına sı.arım dedi iki üç kez balayında üçüncü gün şiddet gördüm sonra plansız hamile kaldım çocuğum şuan 5 aylık lohusayken bana çocuğu alırım senden süt anne bulmak zor değil vs dedi sabah gider akşam gelir esnaf bense öğretmenim o kadar pişmanımli evlendiğime sinyaller hep vardı çok öfkeli biriydi içimde savaş veriyorum boşanmak istiyorum ama çocuğu düşünüyorum ancak onun yanında da ilerde beni döver diye düşünüyorum. Döversen çıkar giderim gelmem dedim tamam sen gidersen git ben oğlumla yaşarım diyor aramızda sevgi kaldığını düşünmüyorum. Sadece cinsel olarak yaklaşırken iyi huylu onun dışında aksi huysuz narsist kaba ilgisiz çocuğuna da aynı şekilde ilgisiz birisi. Zamanında bir hoca bizim eve büyü yapıldığını söyledi annemlere de çocukları mutlu olmasın evlenince de mutsuz olsunlar diye dua okumuştuk bi kaç ritüel yapmıştık ama ben büyü olduğunu düşünmüyorum. Annesini yetiştiremediği dengesiz çocuklarla evlilik yürütmeye çalışıyoruz sadece..