13062023elisa Babypro 40im çıktı 2 gün sonra hemen taktirdim arada kaynasın istemedim onlemimi hemen aldim😂 Hayat bu belli olmaz
Kadernur50 Babypro bende randevu aldım taktiriyim diye eşim dedi ki internete gördüm bebek annesinin siprialini eline almis oylr dogmus internete hep boylr haberler var nasil guvenican dedi baktim gercekten de bebek doğarken elinde getirmis
13062023elisa Kizbebekannesii 40 çıkınca takıyorlar birde adet bitince takıyorlar hicbirsey olmuyor ya 2 dakika da hallediliyor
melike567 Babypro ilk dogumumdan sonra geri cekilmeyle korunuyoduk onun bi korunma yöntemi olmadığını kizima hamile kaldiktan sonra anladim🥴 kizimi dogurdurup spiral taktırdım kırkım ciktiktan sonra hemen rahatim suanda😃
13062023elisa Kizbebekannesii bir gün adet agrisi gibi oldu sonra geçti zaten taktirali 3 ay oldu hiç yokmuş gibi
Kizbebekannesii 13062023elisa yaa bende taktırayim o zaman için hiç rahat değil her ay gebelik testi yapıyorum korkuyla 😅
Babypro 13062023elisa şey sorcam ya sprial olunca içe mi boşalma oluyor yoksa geri mi çekilmek gerek gene 😄
elmas68 Babypro spireal daha mantıklı haptan hap hormonlarını etkiliyor ben de yuttuğum sıralar kilo almıştım ama haptan mı bilmiyorum ve hap çok daraltıyordu beni sıcak basıyordu bi halsizlik kötü bi enerji
13062023elisa Kizbebekannesii valla en rahatı çocuk düşünmüyorum hiç ha ileride düşünecek olursam gider çıkarttiririm😂
melike567 Babypro prezervatif de geri mi cekiyisunuz canım 😄 spiral de prezervatif gibi koruyor işte geri cekmeden😃