Alerjikrinit AviL06 kefiri almadım hiç ama peynir ürünlerine bakın içindekiler kısmına. Çok fazla koruyucu kimyasal vs var. Yani duyumla değil ama kendim gördüğümü söylüyorum siz de ürün alırken etiket okumaya çalışın. Ben altınkılıç almıştım kefiri
Barany AviL06 çorba içmesine gerek yok bence hatta Drrifatcanöztürk diye bi doktor var instagramdan bakabilirsin çorba çok önermiyor çocuğun karnı suyla doluyor diyor
AviL06 ftmnr1523 eskiden bu yana tarhana içinde fazla malzeme olduğu için besleyici olarak beynimize kodlanmış ama besleyici olmasından ziyade hem tatlara alışsın hem de kabız olmasın derdindeyim ☺️ teşekkür ederim 🌹
AviL06 Alerjikrinit ben kefir sevmiyorum ve bu uygulamada açılan bir postta görerek başlamıştım ☺️ söylediğiniz iyi oldu teşekkür ederim 🌹
Aslicamm AviL06 pankek mücver yiyomus mesela ben bunlara beyaz un kullanmıyorum tam buğday unu kullanıyorum lifi biraz daha iyi ya da pankeklerine kuruyemiş rendeliyorum :)
AviL06 Aslicamm ben de tam buğday kullanıyorum bakalım kuruyemiş olarak sadece ceviz veriyorum açıkçası olmazsa diğer çeşitlerinden de alıp lifli gıdayı arttırırım 🥰 çok sağolun 🌹
Minel-inannesi AviL06 acaba kasikla icirmek yerine bardakla icirsen nasil olur? Corba baya sıvı, cabuk yutulup yenisi gelesiye agzi bos kaldigi icin istemiyo olabilirmi?
AviL06 Minel-inannesi bunu da denedim o da şöyle 😅 kızım suyu da kefiri de bardakta içer. Tarhana koymuştum bir yudum alınca tadını anlayıp kafa çeviriyor hani zorlamak da istemiyorum. Önce kaşık deneyip sonra bardağa geçiyorum ama içmeyince de bırakıyorum 🤭🙈🌹
Minel-inannesi AviL06 simdi tam ustundeyiz tarhana yaparken birazini 1lira buyuklugunde ve inceliginde ayri bi yere serip kurutun, tarhana cipsi olarak eline tutusturursunuz😉 dis zamanlari epey istahsiz oluyolar o zamanlarda verirsiniz eline en azindan besleyici
tekbasimabakiyorum AviL06 soğan, sarımsak, kapya biber, havuç, kabak, patates, mercimek, maydanoz, ilik suyu, nane, kimyon, tereyağ. Blender ile çekin. Hem çok lezzetli, hem aşırı besleyici hem de bebekler çok seviyor.