Alya_3005 sedayt 5. Ayında ilk doz yapıldı 7. Ayında 2. Doz yapılacak. Kesinlikle herkesin yaptırması gereken bir aşı fakat dediğiniz gibi çok pahalı imza toplanabilir. Ama aşıdan sonra kızımın ateşi 39 ları bile gördü ağır bir aşı
zeynepzeze Kesinlikle ve kesinlikle yapılması gereken bir aşı. Yaptırmamak diye bir tercih olmamalı 😔
Seydameva zeynepzeze bizler şükür yaptırabilecek durumdayız ama yaptıramayan çok insan var ne yazık ki 🤷♀️ Keşke öyle bir seçenek olmasa ama ne yazık ki 🥺
Mete_tuna Seydameva bende 2.5 yaşında oğluma pazartesi yaptırdım. Tek doz du son zamanlarda çok gündem de olunca araştırmalar sonrası yaptırdım.
zeynepzeze Seydameva İşte bu duruma Devlet el atmalı ne yapsak acaba. Nasıl duyurabiliriz ki sesimizi. Doğru diyorsunuz yiyecek yemeği olmayan insanlar var 😢
Mete_tuna Seydameva kesinlikle katılıyorum. Doktora diyorum hadi biz yaptırıyoruz onca yaptıramayan insanlar ne olacak onların çocukları da bir can taşıyor. Çok pahalı aşılarmış devletin alması kolay değilmiş.
Seydameva zeynepzeze yani imza kamp vardı geçenlerde baya bir kişi imzalamış ama sonuç çıkacağını düşünmüyorum 🤦🏻♀️
Eymenim18 zeynepzeze bizim isteğimiz dışında mültecileri ülkeye soktularsa ve onlardn önce böyle yaygın değilse kesinlikle ya ücretsiz yada belli kısmını karşılaması gerekiyor devletin en azından daha uygun olmalı.az önce okuduğum post sonrası cimer e yazmak istedim ama tek başıma birşey ifade etmeyecegni düşündüğümden vazgeeçtim
Seydameva Mete_tuna şaka gibi ya 🤦🏻♀️ Her şeyi alan güzel devletimiz aşıları alamıyor çünkü onların çocukları her şeyi yaptırabiliyor 🤷♀️
Mete_tuna Seydameva Kesinlikle size de tek dozluk yaparlar 1 yaşında olduğu için aşının ücreti 275 TLdi
zeynepzeze Zeymir Nasıl ya ufak? 1 yaşından önce iki doz meningokok aşısı var 1 yaşından sonra da bir doz. Başka bir doktora sorun bence
Cellys Zeymir ogluma 1. doz 3 ayliken yapildi.. ikinci doz 7 aylikken yapilcak.. kesinlikle gec degil.. yaptirin derim.
Mete_tuna Seydameva bu yine en iyi fiyat birde bize yeni gelen menenjit aşısı varmış 2000 yılında gelmiş b tipi 2 doz. Tek dozu 400 TL 😤 2 doz 800 Oda başka virüs çeşidiymiş kafayı yicez artık yemin ederim. Malesef o yeni çıkan 2 dozu yaptıramicam
MomIsOnline İyi geceler herkese :) bilmiyorum bilginiz var mi belki ise yarayabilir, özel sağlık sigortaniz varsa menenjit, rota, grip vs özel aşıların bir kısmını karşılıyor özel sigorta, varsa böyle bir durumunuz sorabilirsiniz :)
Zeymir zeynepzeze zorunlu olan menenjit asisi zaten 2 aylikken yapildi. Suan bununla savasamicak kadar gucsuz yormayalim vucudunu dedi. Ben bi iki doktora da sormustum daha yeni dogdugu zama lar onlarda öyle demisti. 1 yas sonrasi 1 doz nimenrix 2 doz bexsore dedi bende daha bisi demedim.