cherry_baby Roro37 ya metsili biz bir ay kullandık ama içeriği temiz değil o yüzden sonradan maflor kullanmaya başladım 2 hafta falan da onu kullandım sonra da gaz damlasını bıraktım hala sancılarımız ve agrımız oluyor ama önceki gibi değil şükür. Metsil sancısını azaltıyordur bebiş rahatladığı için uyuyordur çünkü bebekleri gazdan ziyade gazın sancısı uyutmaz. Geceleri muhtemelen uyurken de gaz çıkarıyordur bebişiniz
Roro37 cherry_baby ben de içeriği çok temiz değil diye vermek istemiyordum ama mecbur kalınca denedim acaba ondan mı oldu bu kadar uzun uykular bilemedim çünkü asla uyumuyordu belki de iyi geldi dediğiniz gibi uykusunda ben fark etmeden gaz çıkarıyor
cherry_baby Roro37 Roro37 muhtemelen ondandır sancıyı aldığı için çocuk kendini kasmıyordur be rahatça uykusunda ara ara pırtlatıyordr :)
Hertelden Yaklaşık 4 ay metsil kullandım hiç öyle birşey olmadı, sanmıyorum metsil den intetnetten doğum tarihine göre atak hatalarını hesaplayın bitmiş olabilir
Roro37 mrym2525 valla doğumdan beri ilk defa bu kadar uzun uyuduğu için beni korkuttu yan etkisi yoksa keşke hep böyle uyusa ben de şaşkınım 🙄😅