durukusunannesi_ Anisa021121 benim kızım da fena çok hareketli çok akıllı asla sn durmaz tv açıyım da konsantre olsun bi 5 dk diyorum yok imkansız kurtlu gibi 😄11 aylık daha dediklerinizi aileden görmezse yapacağını sanmıyorum hiç bir çocuğun
Anisa021121 durukusunannesi_ vala buda aynı öyle dişarda evde nasıl bilemem Allah annesine sabır versin ve yardımcısı olsun 😃
efe_23 Benim Efe’m henüz 2 aylık ve şimdiden memeyle bile kavga ediyor 🤣 ama yaramazsın diyerek bunu ona kodlamak istemiyorum sakinleştiriyorum çünkü bebekken çocuklara neyi ısrarla söylersek öyle olduklarına inanıyorum 😁
Kivitonunannesi durukusunannesi_ AA benim ipek duru diye bir öğrencim vardı adı gibi duru bir guzellikti.cok akıllı,nazik,gül dalı gibi bı kizdi.hatta 2 bucuk aylık oğlum var.Eger kız olsaydı adı hazırdı sırf o öğrencden dolayi adını ipek duru koyacaktım.
Cekiyorum_Gulumse ppzeynep deme öyle yaa benim oglusumda Yiğit 🥰 kulağına iki isim üfledik Ahmet Yiğit. Ama kimlikte tek. Henüz 3 aylık miniğim.. öylede bana kök sokturuyor diyememem. Olması gereken gibi suanlik. Ama mutlu Bi bebek olduğu kesin 😇 Canım oglum inşallah huzurlu mutlu sağlıklı akıllı Bi cocuk olursun 🥰🥰😍
Deletedmom_109 ppzeynep hocam bir ek ben yapayım emir 😁 tek isimli ya da iki isimli farketmez ismi emir olan öğrencilerim hep bir haylazlık peşinde 😁😁
ppzeynep Kivitonunannesi Çok Furkan tanıma fırsatım olmadı. Şu an için bir öğrencim var. O da hiç ders çalışmıyor ama yaramazlığını görmedim.
Deletedmom_109 Kızım olsa adını asya koyardım bütün asyalarım hep uslu hep çalışkan oluyor 🥹 Ali isimliler de akıllı ve genel anlamda uslu 🥹 bilin bakalım kimin oğlunun adında Ali var 😁😁😁😁😁
ppzeynep Deletedmom_109 Benim de Asya isimli bir öğrencim oldu. Gerçekten çok nahif bir kızdı. Ali isimli öğrencim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.🥲 Sizin Ali’niz hep akıllı uslu olsun. Sağlıkla büyüsün.🌸🙏🏻
17072023baloglum ppzeynep tabikide ole gülüşü herseye yeter şimdiki cocuklar daha hareketli oluyorlar🥰🥰
ppzeynep Yineben 2 yıldır ömrümden ömür götüren canım Yiğithancığımla oğluşunuz hiiiiç benzemezler umarım.🌸🥲