Eylullmomss elcn4139 benim de kızımda uyku tulumu giydiriyorum 2.5 tog aşırı ama aşırı terliyor petek yakmıyorum nasıl terliyor bu kadar anlamıyorum üstüne hiç bişey örtmüyorum nem yüksek bizde 70 ondan terliyor ama nemde düşmez rutubetli
Eylullmomss elcn4139 2.5 okudum pardon ince bir battaniye örtebilirsiniz üstünü çok açıyor mu ?nem kaç derece 21 derece evin sıcaklığı iyi
aura_meselesi_bu_sekerim Eylullmomss bizde de rutubet yok benimde bebeğim 2 5 tog da terliyor Daha petekler açık değil
Birminikaslan elcn4139 benim de tulumu 2 Tog sadece zibin giydirip yatiriyorum ve ayak kısmına sadece ince battaniye atıyorum ki onu d agece açıyor çok giydirmeye çocuklar için yazık.. ki benim evimin ısısı da 20 19 derece felan
elcn4139 Birminikaslan ben bukadar gitdirmeme rapöen cocum terlemiyor , yazık olan ne sokaktamı yatıyor
nefertitiwoman elcn4139 ben örtüyorum çünkü gece 4 derece olduğu oluyorr daha kalorifer yanmadı evin içi de 12 derece falan gece evin sıcaklığına bağlı gece kalktığımda kontrol ediyorum hep hiç terleyip ıslandığını daha görmedim
Serapsfb elcn4139 uyku tulumu yorgan gorevi gormuomu diosn sonrada hala ustunu ortmelimiyim diosun kendinle celiosun zaten tulum alirken ne icin aldigini anlamamissin demek ki ayrica cocugun usudugu gogsunden anlasilir el ayak soguk olunca degil !
elcn4139 Serapsfb çocuk terlemiyo anladın mı süper zeka . Cocuk sıcaklasa terler herelde arada kaldıgım için soruyorum süper anne bişey sorulmucak herelde insan gibi cevap ver yada yazma !
Eylullmomss edefneee kapatmıyorum ya maalesef camları kapatamıyorum nemden sebep hep üstten açık yatmadan tamamen camı açıyorum bi 15 dk falan
sendrom58 elcn4139 21 derece benim evimde incecik bir tayt üstüne yarım kollu zıbın üstüne 1,5 uyku tulumu yatırıyorum ne terleme ne üşüme 0
Serapsfb Ama hala diyoki biz ciplakmi yatirioruz zaten icine giydirmissin ustune tulumuda giydirmissin
Mihram8 elcn4139 2.5 tog altina uzun kol tek zibin ve külotlu corap giydiriyorum üstünü örtmüyorum tam iyi geliyor bebegim ne terliyor ne üşüyor derece 22 de oluyor gece
elcn4139 Mihram8 ben giydirdim diye limçleniyorıö böyle 🤣🤣🤣 süper anneler bişey yazmaya sormaya gelniyo kız bilmişler dolu
Mihram8 elcn4139 herkesin cocugu farkli ya kim cocuguna ne giydirecegini bilirr herhalde kiminin cocugu terlerken kimininki üşür herkesin birbirine karışması cok saçma