AseLBebek26 -yldz bize Hamazinc krem çok iyi geldi alın eczanaden Pamuk ve şu kullaninin ıslak mendil kullanmayın Arada açıp altını havalandıran
Pastaneusuluislakkek -yldz hamazinc-pudra saat başı dönüşümlü kullanın. Anlık o yangıyı geçirmek için bezini açık tutup kucağıma yatırıyorum üflüyorum dakikalarca pişen yerine.
EfBiCo -yldz bnm bebeğim öyleydi iki gündür hamezing sürme kortizonlu. Benim bebeğiminkini beyaz sabunla yıkadım kuruladım biraz açık bıraktım ve hametan sürdüm sabaha ateşi acısı sönmüştü hemen dene bak görüceksin
Neslihann35 AseLBebek26 aaa evet bu krem gerçekten çok iyi bende kullandım çok çok iyi valla hemen geçiriyor
nisahnm -yldz beyaz kalıp sabunla ve ilik suyla yikayin pisik olan bölgeyi rahatlicakdir ardindanda zeytin yag surebilirsiniz..Hasta olur yıkamam dersenizde bir bezi beyaz sabunla.köpürtüp silin ardindan duru sulu bezle silip kurlayin yaglayin ama nazicane yikamaniz daha etkili olur .. kesinlikle işe yariyor..Pisik kremi olarak da haametan mavi olan dan kullanabilirsiniz ..
Atlas-krmn berna5225 ben travzol sürdüm ilk başta daha da kızarttı şimdi hamazinc verdi doktor onu kullanıyorum baya etki etti birde açıp havalandırdım ılık suyla sildim
Emireymen23 -yldz Eumovate sağlık ocağından yazdirabilirsiniz dr la görüştüm en etkili krem bi gecede kızarıklığı söndürüyor.
Pamugunannesi1 -yldz zeytin yağ çok iyi geliyor evet pahallı qma ben 1 kere paraya kıyıp aldım ve sadece bebeğime kullanıyorm kıyamet koparıyor normal de zeytin yağ haricinde hwrşeyi kullandım bi dalini nin pişik kremi iyi geldi birde Zeytin yağ en çabuk iğleştirwn de o
Vildankarakus Ben 3 kremi karıştırıp kullanıyorm troysd, hamazing ve fito bazen 4. Krem olarak da mavi hametan karistirp sürüyorum..kombo karışım daha iyi gelen bisey bulamadım.. bnm kızm alerjik bünyeye sahip çok sık pişik olur . Deneyebilirsnz
Kahkaha -yldz sudocrem sür kesinlikle.. 2 gün önce aynı durumu yaşadım çığlık çığlığa ağlıyordu. Banyoda poposunu ılık su ile yıkayın sonra sudocrem sür. 2 kere sürdüm bez değiştirme esnasında hemen geçti.. bu kremi tek geçerim.
58prens -yldz oğlum bebekken olmuştu dediğiniz gibi komşum bana kendi sütünü sur rahatlar demişti denedim gerçekten de rahatladı ve uyumuştu bı deneyin isterseniz
handeninilayi -yldz zdrave diye bir krem arkadaşım yurtdışından getirmişti 10 dk içerisinde bile etki gösteriyor. Kendim pişik olduğumda da sürdüm inanılmaz bir şey. Trendyol hepsiburada da var. Mavi yuvarlak kutuda bir krem. Çoookk bereketli