GokceMom_ Merhaba guzel anneler kızımın dişleri için tetagil aldım eczacı agzına bosaltıcaksın dedi ama kızım durmayınca tam anlayamadım tetagili dırek agzına mı bosaltıcam dıs etlerının oldugu yere mı bosaltıcam acaba bılgısı olan yardımcı olurmu
Yenibirannecik GokceMom_ dis etine. ben parmak dis fırçası almıştım silikon ona döküp güzelce damaklarina sürüyordum çok rahatliyordu kızım
Zeynepp054 GokceMom_ Bizimde hiç dişimiz yok huzursuz ettiğini düşündüğümde direk ağzına boşaltıyorum. Yada ellerimi güzelce yıkayıp parmağımla damağına masaj yapıyorum tetagille
GokceMom_ bakkalemzigi cok tesekkur ederım canm ya genelde gonderım hıc gorunmuyo cevabın için cok saol Allah razı olsun 🥰🤲❤️
GokceMom_ Zeynepp054 parmagımla masaj yapmama ızın vermeden ısırmaya calısıyo cok kasındıgı ıcın dırek ısırıyo parmaklarımı parmaklarımla masaj yapmayı denedım yoksa agzına bosaltsam da olur demi
beyzacmvrc GokceMom_ parmağa takılan silikon dis fırçası gibi bişey oluyo canım ebebek de civilde görmüştüm onun üzerine serpip bununla kaşıyorlar ☺️ senin bebisin dişler erken gelecek sanırım daha bizde görünür de bişey yok sadece hırslı hırslı kasıyor dis kaşıyıcı ile
GokceMom_ beyzacmvrc evet cnm ya bugun doktora goturdum doktorda erken cıkıcak dişi dedi baya bıldıgın bıze saldırıyor kızım😂
Emineec GokceMom_ kızım daha küçükken çay kaşığı na döküp verıyordum ama sımdı 13 aylık artık paketı açıp ağzına döküyorum zaten emdıkce erıyıp dış etleronı rahatlatıyor diye düşünüyorum