Nazlimu_ Kızlarr akşama yemekte ne var. Birbirimize fikir olalım. Benim akşam menüsü Tarhana çorbası Tavuk sote Pilav Salata 🌼
Bugleminannesi28 Nazlimu_ sehriye çorbası Pırasa yemeği Yaprak sarması Babagannuş Yaptım bile şimdi tatlı yapma asamasindayim
sezeryanlaanneolunmazmis Nazlimu_ sulu köfte pilav yapacağım inşallah şimdi makarna yaptım yemek için akşamı bekleyemem😅
Nazlimu_ Bugleminannesi28 oh maşallah. Ben daha anca tavuğu buzluktan çıkardım 😂😂 babagannuş hiç yemedim merak ettim şimdi
Nazlimu_ sezeryanlaanneolunmazmis haha 😂😂 bende yorumları okurken bir taraftan yiyorum zira yemezsem akşama kadar ölürüm 😂😂
Damla_eflin Nazlimu_ Ayy Bende Bayılıyorum Balığa Ama Sonrası Zulüm Gibi Bişey Oluyo Kokusu Bir Türlü Gitmiyo 😅
Zeynep96- Ben yemekleri olabildiğince iki ya da üç günlük yapıyorum bugün dünden kalan türlü(evde olan malzemelerle yaptım), erişte(yayım çorbası), zeytinyağlı lahana sarması var akşam da yanına cacık veya salata yapmayı düşünüyorum :)
Nazlimu_ Zeynep96- eşim asla dünden kalan yemeği yemez kara bahtım kör talihim 😂😂 bende eğer üşenmezsem 2 günlük ayrı yemek yapıyorum
Nazlimu_ Ececiiim sizde bizim gibi erişteli yeşil mercimeği yemek olarak yiyorsunuz demek. Bazıları çorba olarak yiyor