mrsjale Badeninannesi1 bende o kitaptan almak istiyorum ama oğlum daha bir yaşında 2-4 yaş galiba değil mi sizce yine de katkısı olur mu konuşmasına ne sorsam hııı diyo bizim ki 😂
Badeninannesi1 mrsjale cok normal daha ufacık 😂 Bence şu an olmaz siz daha cok hayvanlı nesneli kitaplar okuyun dışarıda gösterin nesneleri vs Ama geleceğe yatırım olarak alabilirsiniz bence 2 yal geç bu kitap icin 18 aylıkken de yapılabilir
BuzluLatte Atlasligunler normalde yasak Bim merkez calisaniyim. Tespit edilse işlerinden bile olurlar. Kendilerini gereksiz riske atıyorlar. Ürün ayirmanin kuralları var ama maalesef uyulduğunu düşünmüyorum. Tespit ettiğinizde merkezi arayıp şikayet edin
Atlasligunler BuzluLatte kesinlikle bu bayağıdır aklımda bir defa yakaladım hiç bir şey yapmadım ama bir daha yakalarsam şikayet edecegim
BuzluLatte Atlasligunler nerede oturuyorsanız o bölgeye bakan depoyu arayıp pazarlama birimine şikayette bulunun
Omeruraz Atlasligunler onca insanın hakkına giriyorlar bu şekilde kaç insan ne hayalle gidiyor kul hakkından korkmayan herşeyi yapabilir benim gözümde sinir bozucu
Winky Geometrik şekiller tak çıkar- halka oyuncak- İngilizce öğrenme seti -konuşan kitap bide pijama aldım yengeci eşim almıştı baktık halıda falan gitmiyor iade ettik
Mrve19 Aselsmommy benim gittiğim bide herşey vardı 3 de gitmeme rağmen dolap kilidi, bebek kitapları ve oğlumun isteğiyle böcek arabalardan aldım