yildizmom-2023 Aselsmommy öle şeyler zaten 1 2 tane geliyor geçen de a 101 e yürüme arkadaşı ggelmisti boşuna arama dediler zaten 1 tane geliyor mus
Meri-Mel Aselsmommy Ben sadece dolap kilitleri istiyorum da vakit bulup gidemedim eşim işe giderken uğrayacak bakalım nasipse ☺️
Bugleminannesi28 Meri-Mel bir işe yaramıyor 10 aylik kızım dolap kilitlerini açmayı öğrenmiş biz bile zor açarken sjsjjsjs :D
Meri-Mel Bugleminannesi28 Bizimki de ara ara açıyor ama sürekli açık olunca direk çekip düşüyor ya da elini sıkıştırıyor
Badeninannesi1 Aselsmommy kızım 2 yaşında artık oyuncaga doyduk ama yaz sil konusturan kitap seti vardı normalde 200 tl gibi bi fiyatı var ondan aldum ben icerigi cok güzelmis gelie gelmez eve yaptık
Atlasligunler Badeninannesi1 bende ondan almak istiyorum oğlum 1 buçuk yaşında. Sizce içeriği uygun mu ve sayfaları yırtılır mı
BuzluLatte Atlasligunler normalde yasak Bim merkez calisaniyim. Tespit edilse işlerinden bile olurlar. Kendilerini gereksiz riske atıyorlar. Ürün ayirmanin kuralları var ama maalesef uyulduğunu düşünmüyorum. Tespit ettiğinizde merkezi arayıp şikayet edin
Omeruraz Atlasligunler onca insanın hakkına giriyorlar bu şekilde kaç insan ne hayalle gidiyor kul hakkından korkmayan herşeyi yapabilir benim gözümde sinir bozucu
Badeninannesi1 Atlasligunler içeriğini de sormuşsunuz Şöyle normalde kitap okurken sordugunuz şeylere cevap veren bir bebeğiniz varsa kolay bile gelebilir çok güzel
Cocukgelisimcimomy Aselsmommy genelde 1-2 tane geliyor onu da çalışanlar kendine alıyor yada ürün hiç gelmiyor bir 101 çalışanı söylemişti ürün hiç gelmedi diye
mrsjale Badeninannesi1 bende o kitaptan almak istiyorum ama oğlum daha bir yaşında 2-4 yaş galiba değil mi sizce yine de katkısı olur mu konuşmasına ne sorsam hııı diyo bizim ki 😂
ayse74fe Gittim meyve süzgeci ve cingirak bulabildim aslında hisirtili kitap için gitmiştim 🙂ama kalmamıştı Varmi hisirtili kitap alan nasıl?