Linoskosu Berilsmom13 önceden sleepy kullanmıştım ama pek memnun kalmadım goon hiç denemedim onu merak ediyorum
yagmure17 Linoskosu evet değişmiş ve yenileri rezalet daha bir aylık bebeğimde çişini sızdırıyor bi tuhaf yapısı var indirimde bulduk diye almıştık mecburen kullanıyorum ama indirim bana bindirim oldu çünkü normalden çok sık değiştiriyorum daha çok bez kullanıyorum
Deletedmom_80 Linoskosu kimisi çok daha iyi olmuş diyor kimisi rezalet olmuş diyor ben de anlamadım, deneyip göreceğiz artık bebekten bebeğe değişiyordur
Linoskosu Vildan53 pure softu sevemedim ben arkasında.lastik gibi olan kısım kızımın belini çok kaşindirmisti
Hertelden Evet canım değişti ve berbat oldu yeni paketlerde yeni nesil yazıyor eskilerde yazmıyordu ve bende 1 buçuk yıldır kullanıyordum çok da memnundum şuan pişik oldu yatak heryer ciş oldu önleme geçtim oda berbat şimdi slepy aldım dün bakalım deniyorum
Linoskosu Hertelden Üzüldüm vallahi çok memnundum. Birçok bebek bezini denedim memnun kalmamıştım goonu merak ediyorum bakalım yine deneye deneye buluruz inşallah ☹️
Runkli06 Evet değişti çiş göstergesidir artık yol ben o yüzden yine molfix külot beze geçtim ve normal bezden daha rahatmış bir daha asla cırtlı kullanmam
Cekiyorum_Gulumse Deletedmom_80 bende daha yeni bugün 3numaya gecicem sipariş etim yeni nesil geldi deneyip bakicam kızımı molfix ile buyuttum. Insallah memnun kalırım yaa . Begenen de var begenmeyenler de var
tamamdedimyaa Linoskosu evet rezalet olmuş. Bir de çişi inanılmaz iğrenç kokuyor. Acaba bebeğimde mi sorun var ondan mı kokuyor dedim yok evde eski bezinden de var geceleri onu takıyorum asla koku yok ama yenisi çok kötü koku yapıyor. Ben de geri sleepy’e döneceğim.