irva Yagmurrrtt Benim oğlum 3 yaşında konuşan bir çocuk olduğu halde hala bazı kelimeleri tam söyleyemez.🥰 Daha zamanı var yani merak etmeyin.
semAlya38 Yagmurrrtt 1 yaşındaysa bence endişen için erken yiğenim 2 yaşında hala anne baba anca diyor algısı iyi olduğu için sorun yok diyorlar kumanda getir desen getirirdi anneni çağrı desen gider annesini cekiştirirdi 1 yaşından beri böyle ama şu an sadece kanka bebee baba diyor anneyi bile tsm söylemiyor
Yagmurrrtt Devamli kitap okuyorum bazi seyleri ogrensin diye eğlendirerek anlatiyorum simdi cırtcırtlı kitap aldim etkinlik yapalim diye . Belki inanirmisiniz bilmem 4 ayliktı kaç kaç diyordu ozamandan beri soylüyor kirmizi balik sarkisndan ogrenmis
papatya_1125 Yagmurrrtt iki yaşına bir ay kalan oğlum hala topa bop diyor ☺ cümle de yok.merak etmeyin.
papatya_1125 Yagmurrrtt ya ben de bu cümleyi duyduğum için çok sevindim genellikle burada silik bir karakter olduğumu düşünüyorum ☺ benzer endişeleri zaman zaman yaşadım Hala da yaşıyorum ama 26-28 ayda tam açılma oluyormuş bebeklerde
Gryffindor Oğlum iki yaşında. Konuşmasına rağmen kareye ka der🥰 takılmayın gayet normal ben büyük bir çocuk sanmıştım açıkçası.
toffeenut Gryffindor ay bizde de ilk hece var sadece çoğu kelimede😅 kap diyor mesela; kapı mı, kapat mı, kapak mı onu anlamaya çalışıyorum sjsjs
Seymaemre-asya34 Gryffindor benimki de öle baş harflarini syluyr adın ne diyorum A dio balığa bağ dio mesela
Opecert Benm kayınvalidem 53 yaşında ekşiye eşki diyor😂😂😂😂 1 yaşında cocuk icin gaaaaayyyeet normal😂😂😂
Sun_mom Opecert Allah seni ne güldüm 😀😀sinir olurum yanlış konuşmalara büyüklerde ama çocuklarda çok tatlı oluyor🥰
Duygarn Opecert sfmgkfma çok iyi. @Yagmurrrtt internetin yararı olduğu kadar da zararı bu işte. Okuyoruz otizmi disleksiyi vesaireyi en ufak şeyde eyvah bebeğimde de mi var. Eskiler bizi allaha emanet büyütmüş ya gerçekten en iyisiymiş diyorum bazen.
Gryffindor toffeenut 😄😄 bizde gözlemledğim kadarıyla karede var sadece ama onu da yani inatla benim dediğimi söylemiyor 😄 o anlamama bende de var yani anlamayınca da öyle bir bağırıyor ki dövecek sanki 😄
toffeenut Gryffindor benim kızım üç tanecik kelime dağarcığıyla cümle kurmaya çalışıyor sjsjjs duyan maşallah ne güzel cümle kuruyor diyor ama sorun şu ki ben anlamıyorum 😂😂
Gryffindor Seymaemre-asya34 Yavaş yavaş dilleri dönecek. Mesela diyelim size bağ diyerek balığı gösterdi ya siz evet annecim o bağ demeyin doğrusunu söyleyin. Yani doğruyu bu şekilde söyleyin. Zamanla düzeliyor ama. Örnek vereyim oğlum makarna demezdi akama derdi. Ben evet o makarna dedikçe düzeltti.
Momyofthesun Yagmurrrtt kız Allah ne yapmasın! 1 yaşındaki çocuktan ne bekliyorsun diksiyon dersi mi verecek? Tabii ki topa öyle der😂 benim kızım da bir yaşında meme, baba dışında düzgün söylediği kelime yok ama biz anlıyoruz sonradan düzelecek hepsi merak etme 🥰
Yagmurrrtt Sinir bozuyo evet po nedir ya Benim kayinvalidem şiveli konusur onada ayri gicik oluyorum bilmiyorum ne olacak boyle
Deletedmom_75 Yagmurrrtt bacim 1 yasindaki çocuktan bahsediyoruz yani abartiyorsun normal tabikide sakie sakir.diksiyonlumu konuşsun 1 yaşında
Gryffindor toffeenut 😄😄 benimki çok inat ya ben anlayana kadar sürekli volum arttırarak tekrar ediyor zorla anlıyorum resmen 😄
Seymaemre-asya34 Gryffindor aynen öle yapiyrm anlyrm artık dilinden bebek demiyor ama ya yada bee .bebeğe diii dio mesela
Birdunyabircennetannesi Bence takılmayın Oğlum 2 buçuk yaşına yakın Bop der Yani normal daha yeni yeni konuşmaya başlıyorlar ve harfleri tam söyleyemiyorlar bilmiyorlar
toffeenut Gryffindor benimki söylüyor söylüyor sonra yüzüme bakıp salak ya bu deyip gidiyor bence sjsjsj. Bana çekmiş o konuda ben de bir şeyi bir kere söylerim karşımdaki anlamıyorsa kendimi yormam hiç bir daha jkskdkks
Gryffindor Seymaemre-asya34 Konuştukça kemdini ifade etmeye çalıştıkça açılacak. Ne zaman kuzenleriyle bir araya gelse daha çok düzeliyor kelimeleri. Çocuklar aslında akranla çok iyi öğreniyorlar