Almilosum Aliveannesi96 biz bunun ocagiyiz. Malesef çok kaşıntılı ve acılı olur. Baharattan ve acıdan uzak durmak gerek. Ben şimdi niyetleniyorim uzaktan insallah olur. Cumartesiye kadar oraya su degdirmeyin bakalim ne olacak
aura_meselesi_bu_sekerim Aliveannesi96 benim babaannem onu dolunayda iğde dalıyla duayla çizerek okurdu hatta civar köylerden il lerden gelen olurdu ama babaannem vefat etti ama geçiyordu yani biliyorum Geçmiş olsun öyle biseye denk gelirseniz yaptrn
PeekaBoo_ Aliveannesi96 Google’a temre duası yazın abdestli biri iğne ucu ya da kürdan sürterek o duayı oraya okusun yanlış hatırlamıyorsam 7 kere okunuyordu. Batıl inanç gibi gelebilir ama ben küçükken çok olurdu köyde bir ninemiz vardı o okurdu hemen geçerdi 😅
Aliveannesi96 PeekaBoo_ 😅 annemde pirinç diye duymuş ikinci duayı sizin dediğiniz gbide deneyelim teşekkür ederim
sweetangell Aliveannesi96 ama herkesin okunmasıyla olmuyo öyle biliyorum ben bazı kişilerin eli buna şifa çevrenizde sorun belki bulursunuz . Biz okutarak şifa bulmuştuk hatta iğneyle yapıyordu o bölgede hafif değdirip gezdirerek bebeğime öncesine çok krem denedim sayısız hiç fayda göremedim . Ama 3 çarşamba olmalıymış öyle okuttuk ve inanması güç ama geçti 😇
Aliveannesi96 sweetangell ya araştırayım inşallah bulurum okunmasını bilen farklı birini teşekkür ederim 🌸