Aliveannesi96 Kızlar vücudumda eskilerin dediği temre diye kırmızı geniş noktalar çıktı kuruluk gbi çözüm bilen varsa çok sevinirim veya başına gelip iyi gelen krem bilen varsa 🌸
sweetangell Aliveannesi96 belki batıl gelebilir ama araştırdıysanız temre duası falan var hatta bunu okuyarak geçiren insanlar oluyor . Eğer varsa çevrenizde böyle okuyan okutturabilirsiniz benim bebeğimde vardı okutunca geçmişti
Almilosum Aliveannesi96 biz bunun ocagiyiz. Malesef çok kaşıntılı ve acılı olur. Baharattan ve acıdan uzak durmak gerek. Ben şimdi niyetleniyorim uzaktan insallah olur. Cumartesiye kadar oraya su degdirmeyin bakalim ne olacak
aura_meselesi_bu_sekerim Aliveannesi96 benim babaannem onu dolunayda iğde dalıyla duayla çizerek okurdu hatta civar köylerden il lerden gelen olurdu ama babaannem vefat etti ama geçiyordu yani biliyorum Geçmiş olsun öyle biseye denk gelirseniz yaptrn
PeekaBoo_ Aliveannesi96 Google’a temre duası yazın abdestli biri iğne ucu ya da kürdan sürterek o duayı oraya okusun yanlış hatırlamıyorsam 7 kere okunuyordu. Batıl inanç gibi gelebilir ama ben küçükken çok olurdu köyde bir ninemiz vardı o okurdu hemen geçerdi 😅
Bendanla Aliveannesi96 bizde de temro derler öyle bir çiçek var ondan surunce geçer derlerdi hep ne kadar doğru bilmem 😁
Benibenibihterini Aliveannesi96 Oglumun bacağında da çıktı ne yaptıysam geçmedi. Insallah siz care bulursunuz.
Uykusuzzz Aliveannesi96 egzama diğer adıyla çok çektim hala çekiyorum. Bi ilaç ismi vericem birebir. Doktor verdi bana ve kızıma. M-furo losyon. Kesinlikle en etkilisi bu oldu bizim için. Kullanın anlayacaksınız
DerinTuana sweetangell Yasamamıs olsam “hadi canım ordan” derdim.Ama postu gorunce bunu yazmak için geldim.Bende işe yaramıstı denenebilinir.
Aliveannesi96 sweetangell teşekkür ederim inanıyorum annemle duayı denedik bakalım inşallah kabul olur belki farklı fikirler veya kreminide bilen vardır dedim teşekkür ederim ☺️
Uykusuzzz Benibenibihterini m-furo losyon ilaç var doktor tavsiyesiyle aldım kızomada kullandım çok etkili tavsiye ederim
Tubaalprsln Aliveannesi96 Bendede böyle vardı küçüktü gittikçe büyüdü uzun zamanda doktora gittim mantar dedi şampuan verdi krem yada losyon verdi tam hatırlamıyorum kullanınca geçti
cikolataligofret_ @Aliveannesi96 gecmis olsun. Çocukken bende de olmuştu. İnternete yazarsanız çıkıyor. Bir çiçek var, ondan sürünce geçmişti yıllar yıllar önce…