Durum_m Kızlar yarın 2.ay aşımız var ben çok korkuyorum belli abartıyorum bilmiyorum ama içim gidiyor elimde değil düşünmeden edemiyorum. Sonraki süreç nasıl çok mu zor yoksa bebekten bebeğe değişebiliyor mu?
Sultanas Durum_m yarın bizim de aynı aşı var bende kara kara onu düşünüyorum çocuğumun acı çektiğini görmek çok zor oluyor
Ezgib Durum_m bende cok korkup gerilmiştim hamdolsun öyle korktucu gecmedi sadece huysuzluk oldu kızımda ates olmadi kontrollü sekilde ölçüp takip ettim insallah sizinkide rahat geçer
mom0989 Durum_m hiç birşey olmuyor canım biz de 3 ay 11 günlüğüz bende çok üzülmüştüm inan ki o an bağırdı ağladı eve geldik uyku yaptı biraz. Bir daha ağrı fln yapmadı bacağını kolunu da oynatıyordu. Ben 12 saat sonra bir çay kaşığı calpol verdim oda rahat uyusun diye
elmalikurabiye Durum_m ates yapmaz dediler oyle de oldu. Ates yapmadi kizimda. Bu kadar dertlenmeyin :)
umayirem28 Çok zor değil 3 tane vuruyorlar iki bacaklardan 1 tane koldan. Birazcık ateş çıkarıyor hepsi o kadar
umayirem28 Durum_m Durum_m ben emzirmiştim emzirme diye bişey söylemediler. Sadece 3 gün banyo yaptırmayın demişlerdi
Durum_m Ezgib inşallah çok teşekkür ederim size de sorayım öyleyse🙂 hemen sonrasında emzirebiliyor muyuz
Ezgib Durum_m tabi canim rota asisinda da emzirdim ben o agizdan damlatildi doktoruma sordum emzir tabiki demisti
Durum_m mom0989 elmalikurabiye İçimi rahatlattınız♥️ Ne zor şeymiş şu annelik☺️ İlk aşısı vurulunca çok ağladı ikinciye gidince bana yapın sütten geçer ona demiştim🤣🤣🤣
Durum_m İçimi rahatlattınız♥️ Ne zor şeymiş şu annelik☺️ İlk aşısı vurulunca çok ağladı ikinciye gidince bana yapın sütten geçer ona demiştim🤣🤣🤣
gokcekizinannesi Durum_m bizim de perşembe ben de çok korkuturum ateşlenirse diye. 40 günlükken ateşlendi çok kötüydü yavrum hala etkisinden kurtulamadım. ınsallah kolay atlatırız hepimiz
elmalikurabiye Durum_m ahahaha 😂 aynen oyle hissediyorum bende. Aaidan atesinin cikmasindan vs cekinmiyorum ama o aglamasi o caninin acimasi yok mu 😣 bende agliyorum her seferinde
bellythetink Durum_m rota virüsü yaptırdıysanız ağızdan üstüne emzirince kusabilir aşıyı diye emzirtmiyorlar ama rota yaptırmadıysanız bilemiyorum
esractn Durum_m hiç bi zorluğunu yasamadim ikizlerime yapıldığında sadece kizimda birazcik ateş oldu calpol verdim ondada hemen. Gözünüzde büyültürseniz herşey zorlaşır 🌸
Kereminannesiii Durum_m iki bacak bir koldan oluyor. Aşıdan sonra bir süre ağladı huzursuzlandı. 3-4 saat böyle geçti. Daha sonra uzun bir süre uyudu başka bir sorunumuz olmadı ateş falan yaşamadık çokta korkulacak bir durum değilmiş 😊