Minmini Marsila günde 4 kez 10 damla vermelisiniz kullanımı o şekilde sab simplexin diğer türlü işe yaramaz ki
Marsila Minmini Ya ben iki gündür 5 damla da olsa versem hiç olmadığı kadar huysuzlandi denk mi geldi yoksa o mu iyi gelmedi bilmiyorum ya 😔😔
tubaks Oz033603 damla ve masaj yapıyordum sürekli masajda çok iyi geliyor internete yazın çıkar zaten beneklere gaz masajı diye
Marsila Oz033603 Peki şu an ne kullanıyorsunuz?? Ben de sabahtan verdim sabahtan şu saate kadar ağladı yavrum ya
Marsila Minmini O zaman denk gelmiş ya 😔 bir şey soracağım atak haftaları varmış kızım şu anda 43. Gününde acaba atak haftasına mi girdik biliyor musunuz bu haftaları??
Minmini Marsila evet, 5.haftada ilk büyüme atağı var birkaç gün ileriden ya da geriden de başlayabilir 🥰 sonra 8-12-18-26-37-46-55-64-75.haftalar şeklinde ilerliyor. 1 hafta önce ya da 1 hafta sonra da başlayabilir 💐💐
Suleylmz0_ Marsila Bende kullanıyorum doktorum günde 2 ya da 3 defa 10 damla olarak verebilirsin demişti ben günde 2 defa veriyordum 2inci şişeyi aldım şuan 4 aylık gaz sorunu ilkine göre baya azaldı 1 kere veriyorum
Sm1355 Marsila bana doktorum günde 4 defa 10 ar damla dedi ama bana çok geldi günde 2 kere 10 ar damla veriyorum şuan gaz problemimiz yok şükür ki