eymenin_annesi34 joyfulmom yatak baza başlığı annemler bize sağolsunlar 20 bine aldılar düşün bambiden 😂 biz qlamazsık zira bütçeyi çok aşıyor gerçekten
joyfulmom eymenin_annesi34 her şey çok pahalı gerçekten bende yatak odasıni çok pahalıya aldım ama demekki fiyatı önemli değilmiş onu görmüş oldum 🥴
Pinardgn-22 joyfulmom yatağın neresini yağlamak gerek acaba bizim yatakta çok gicirdiyor benim yattigim taraf
edafmo sevimlienerji ay bi daha deniyim yaa inşallah geçer😂😂 Acaba bahsettiğimiz yaylar aynı mı? O bazanın açılan demirleeini mi diyorsunuz
joyfulmom edafmo benim aldığım mağaza Ankara’da tayinden dolayı dogudayim ilgilenmezler diye hiç aramadım bile farklı şehirde olunca 🙄 üç sene oldu alalı garanti falan kaldı mı onuda bilmiyorum
edafmo joyfulmom evet sizin ilgilenmezler uzaklığı bahane edip, benimde 2.yi5 sene oldu diye ilgilenmezler 😂
joyfulmom Pinardgn-22 vida kısımları ve yay kısımlarını yağlamak gerekiyormuş deneyeceğim yarın eğer duzelirse yazarım 💆😏
Erkekannsi joyfulmom malesef bnmde öyle dediginiz sorun bnm yataktada var dönnce kalkınca ses gelşyor bazanın bir tahtası cıkmıs ondan kaynaklı ilk fıtsatta yapıcaz
joyfulmom Erkekannsi bizde de bir şeyde sorun var ama sabah bakacağım artık yağ mi gerekiyor tahta mi sorun nerdeyse 🥴
minikmucizem34 joyfulmom aynı sorunu bende yaşıyordum değiştirdim çok şükür ama sırf gıcırtısı için değil rahat da değildi düşünüyorduk zaten ben sürekli emzirmek için kalk otur yapınca iyice gıcırdamaya başlamıştı değiştirdik bizde
joyfulmom minikmucizem34 benimki yeni aslında değiştirmek istemiyorum yağladik bakalaim düzelir inşallah