joyfulmom Esoz1110 bı arkadaş içi dolu tam kapanmiyorsa olabilir yazmış sanki tam kapanmamış gibi şuan baktım da boşaltmayı deneyeceğim belki düzelir yoksa yağlama yapacağım oda olmazsa yerde yatarım herhalde 😂
sevimlienerji joyfulmom aynı sorun bizde de vardı benim yaptığım taraf dönmem ile bile gıcır gıcır ediyordu. Sprey şeklinde olan bebek yağını bütün vidaların olduğu yerlere sıktım şükür düzeldi hiç sorun kalmadı
joyfulmom eymenin_annesi34 ya evet biraz yukarıda gibi şuan baktım tam kapanıp oturmamış sanki şimdi boşaltayim birde öyle deneyim inşallah düzelir 🥴
eymenin_annesi34 joyfulmom evet evet dene bi baktın olmuyor makine yağı ile yağla demirlerin, yeni yatak baza çok pahalı bizim hepsi sorumluydu 20 bine alındı annemler sağolsun onlar aldı ama çok pahalı 😒
anayimbenana__ joyfulmom aynı durum bizde de var benim tarafımda olduğu için orda yatmayı tercih etmiyorum yatak ağır baza altı dolu çocuk da küçük tek durmuyor zamanımı ona ayırıp altını düzenleyemem eşime de bakarken yardım edemem diye öylece duruyor 🙈
joyfulmom anayimbenana__ altını boşalttım şimdi yine gicirdiyor kendime iş cikardim 😁 yaglamam lazım sanırım oda yarına kaldı artık
svgiiyvz joyfulmom Okurken çok güldüm 😂 aynı sorun bende de var yanlizim sanıyordum bu konuda ve benim tarafımda ses var eşimin tarafında ses yok ne yapacağımı bende bilmiyorum 🤷♀️
joyfulmom svgiiyvz valla panda gibi yuvarlanarak iniyorum yataktan bir anda kalkınca öyle ses çıkıyor ki 😂 yağlamak lazımmış sanırım yarın deneyeceğim inşallah düzelir
Esoz1110 joyfulmom benimki dolu değil ona rağmen gıcırtı var bende cevapları okuyayım belki çözüm bulurum
Yigitefeninannesi_ joyfulmom aynı sıkıntı bizdede vardı bazayi kaldırıp demirleri yaglamistim bi kaç gün daha yapmaya devam etti sonra Kesildi gıcırtısı sizde bi yaglayin isterseniz artık kalkmaya korkar olmuştum
joyfulmom Yigitefeninannesi_ ay evet kalkarken özellikle nasıl gicirdiyor yataktan panda gibi yuvarlanarak iniyorum yarın hende yaglayim düzelir inşallah 😁
edafmo joyfulmom offf bende de aynı yaa, yorumlardaki önerileri de denedim düzelmedi. Bi de en korktuğum şey gece boyu oturup kalkarlen sağa sola dönerken çıkan gıcırtıyı komşuların duyması yanlış anlaması🥲
sevimlienerji edafmo sprey şeklinde olan yağları sıkın tüm vidalara 2 3 gün yapın Bizim öyle geçti 🤣 aynı şeyi bende düşünüp korkuyordum
joyfulmom edafmo artık komşular ne düşünürü geçtim kızım uyanınca asla geri hemen uyumuyor kıpırdamadan uyumanın yolunu arıyorum resmen 😂
edafmo sevimlienerji ay bi daha deniyim yaa inşallah geçer😂😂 Acaba bahsettiğimiz yaylar aynı mı? O bazanın açılan demirleeini mi diyorsunuz
sarmaliklahana joyfulmom bizde de oluyor ama yaygın arkası boş o yüzden. Petek tam yatagın yarısına kadar gelıyor mecbur aralık kalıyor o da gıcırdıyor 😏
svgiiyvz joyfulmom ben panda gibi kalksam uyku sersemiyle konsola toslarım sanırım 🤣🤣 ben bir anda zıplayıp kalkıyorum 🤣 yarın bende deneyeceğim