Melikeyigitemre Cnsgzde oglumun dedesi civilden almış çiftlik temalı bizimkisi kuzucuk inek felan var 😊😄
aslihanulusoy Cnsgzde fisher price markasının piyanolu oyun halısını çok severek kullandı benim kızım...
tuzvelimon Bize hediye geldi prego piyanolu oyun halısı oğlum 47 günlük bir aylık olduğundan beri kısa kısa koyuyorum içine bol bol tekmeliyor ses çıktığını keşfettikten sonra ayaklar durmuyor gazını da rahat çıkartıyor spor oluyor 😁 oyuncaklarını da izliyor yeni yeni elini uzatmaya başladı ama genelde izliyor. Oyun halısı olmazsa olmazlardanmış onu anladım
Medinetass Cnsgzde bence tiny love maymuncuk 10 numara 👍🏻Bana pahalı geldiği için almak istemedim bondigonun çiftlik oyun halısını aldım o da güzel 👍🏻
Dilbersavas51 3 aylıkken almıştım yalnız capraz 4 ayaklı olanlar var ole al 2 li piyanolu olanlar çok dayanmıyor asagiya egiliyo
ZeynepKara Cnsgzde fisher price yağmur ormanı oyun halısı almıştım hamileyken 110 liraya şuan 3 aylık olucak çok seviyo oyuncakları dikkatini çekiyo baya
Oglanannesi Cnsgzde ben aldim canim yookido ama bizimki kucakci oldugi icin kullanamıyorum dusunursen satabilirim internetten bak istersen fiyatlarina