Meriskus Bugün ankarada hava güzeldi biraz dışarı çıkartayım bebişi dedim gayet iyiyde sonradan ağlamaya başladı Uykusu gelince Ömceden içinde uyurdu Şimdi biraz durup baya kızarana kadar ağlıyor 5.5 aylık düzelirmi acaba ?
aysmom1 Meriskus meme reddi, mama reddi bitti bebek arabası reddi mi başladı eyvah😊😊 bu arada o an huzursuz olmuştur, benim kızım da bazen ilk 10-15 dakika ağlıyor sonra sakinlesip uyuyor. Sizin bebişin de öyle bir anına denk gelmiştir😊
kirmizibasliklikiz_ Meriskus benimkiler hiçbir zaman oturmak istemedi.. kullanamadik.. tertemiz duruyor 😄
sb- Meriskus ana kucağı mı kullanıyorsunuz oturur pozisyonda mı? Benimki artık oturup etrafı izlemek istediğinde bunu yapmıştı oturabildiği parçasını taktığımda susmuştu
aysmom1 Meriskus vallahi o zaman bilemedim canim, bazen kucakta da gezmek istiyorlar. Kucağa alınca susuyor mu peki?
Meriskus kirmizibasliklikiz_ ya zor olmadımı naptınız ? Çarşıya pazara gidemiyoruz biraz iyi sonra basıyor ağlamayı
Meriskus sb- bebek arabasının pusetini değilde diğer parçasını taktım ici geniş rahat yatsın diye daha oturamıyor henüz
sb- Meriskus biraz daha dikleştirin isterseniz kemerini bağlayıp destekli oturtmaya bile başlatabileceğiniz bir ayda nasılsa,etrafı görünce susuyorlar büyüdüğü için yatınca sıkılıyor olabilir gibi geldi bana☺️
kirmizibasliklikiz_ Meriskus benimkiler ikiz bide.. zor tabi cikamadik cikamiyorduk hala çıkamıyoruz 😂
selimhankerem Meriskus valla benim oğlum hep öyleydi hiç bindirmeedik bn de sattım sattığım gün üstüne ağladı binecem diye şuan iki yaşında kardeşine aldık umarım o biner binmek istemeyen çocuk binmez yaa
Bett1 Meriskus seninki gene iyi 5.5 aylıkken başlamış. Benim ilk oğlum doğduğundan beri asla kullanmadı hiç sevmedi koyduğumuz an krize giriyordu hep kucağımda taşıdım. Ana kucaginda da ağlıyordu. Tertemiz duruyordu arabası 5 senedir şimdi kardeşi kullanıyor 3 ay 26 günlük hatta çok seviyor şimdilik. İyi ki seviyor abisini okuldan alıp bırakıyoruz yoksa ne yapardım 😂 çocuktan çocuğa degisiyor işte
selimhankerem Meriskus her yere eşimle gittiğim için sırayla idare ettik araba yine yüktü kemdimizle yine götürürdük ama yine binmezdi
ftmnr1523 Meriskus 8 aylık. Ne oto koltuğu ne bebek arabası istemiyor. Araba ile bir yere çıkacağız diye aklım çıkıyor.