gokcemkaraman Kızlar bestiron demir ilacı kullanan var mı aranızda memnun musunuz benim bebis 4 aylık içeriği güzel mi acaba yoksa sağlık ocağınınkinimi kullanmak lazım
beyzacmvrc gokcemkaraman sağlık ocağının verdiğinde paraben var. Ve çok iğrenç görüntüsü de tadı ya kızım içmedi. Bende bestiron düşünüyorum Vitagil bestiron wewvit bunların içeriği temizmis
Cerence gokcemkaraman bestiron kızımı kabız yaptı ya zaten gazlı idi iyice sorun yaşadık. Ama sağlık ocağının verdiğini kullanmam
mamacitaS gokcemkaraman bestiron kullaniyorum doktor icerik olarak en temiz ve en az kabiz yapani demisti memnunum
gokcemkaraman Cerence hadi ya bizde de kaka sorunu var 2 günde 1 ediyor acaba bize de kabızlık eder mi
gokcemkaraman mamacitaS en kabız yapanı mi 😪🤦♀️ benim oğlum zaten 2 günde 1 ediyor kakasını o zaman hiç mi etmicek 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Cerence gokcemkaraman bilmiyorumki malesef denemeden bilinmiyor canım kim ne derse desin normalde memnuniyeti çok yuksek
gokcemkaraman mamacitaS he iyi bari çok teşekkür ediyorum bide kaç damla şeklinde kullanıyorsunuz bana sabah 4 akşam 4 demiste
alya00 gokcemkaraman ben her yediği ek gıdaya ya da mamasına zeytinyağı damlatıyorum kabızlığa iyi geliyor
gokcemkaraman mamacitaS anladım acaba yeterli miktarda demiri alıyorlar mı çok aşırı kararsız kaldım sağlık ocağındaki ebe de yok işte devletinkinde daha çok demir içeriği var o yeterli gelmez felan dedi darladi beni
Meers gokcemkaraman bestirın en temiz içerikli olanlardan sağlık ocağının verdiğinde paraben var az da olsa temiz olan varken onu vermek saçla olur ben bestiron veriyorum kabızlık sorunu yaşamadık hiç
Ess92 gokcemkaraman ben temiz içerik diye direttim bestiron kullandım 1 yaş kontrolünde demir eksik çıktı. Doktor bitkisel içerikler bazen iyi emilyor dedi. Şurup verdi Ferro sanol b. Onu kullandık düzeldi şimdi.
Ess92 gokcemkaraman aynen ama içinde paraben yok şeker var 😂 ama kullandım yani bilmiyorum. Ama memnun olan çok ondan