ugurbocegimm nolmuskine bir insana bebeğe kurşun göndererek ekmek parası kazanma çabasında olamaz bence kimse. Ben bütün ömrüm boyunca kullanmamaya dikkat ettim çamaşır deterjanı alo kullanıyordum dikkatsizliğime denk gelmiş almışım almamalıydım. Beyazlarım biraz gri olsa bir sey olmazdı bana ölmezdim ama ben alıyorum diye daha çok insan ölüyor. Kaç gündür geceleri uyuyamıyorum başım yastığa rahat gitmiyor bu markalar giderse yeni seyler de kurulabilir ekmeksiz kalan olacagını sanmıyorum
ugurbocegimm Ve emin olun bu markalar olmadan da lüks ve her ihtiyacın karşılanacak şekilde yaşanabiliyor . Lütfen deneyin
Dondurmalikahve asude01 Evet yandaşları çok sağlam ama İsrailoğullarıyla ilgili ayetler, sahih hadis mevcut. Ayrıca istedikleri kadar güçlü olsunlar Allahın kudreti yanında sinek kanadı bile olamazlar.
asude01 Dondurmalikahve O ayrı bir konu tabiki ama burda insan gücünden bahsediyorum Tabiki Allah’ın kudreti karşısında hiç bir varlık duramaz Şuan dünyadaki durumu kast ederek konuştum ben İlk söylediğimde de belirttim yanlış anlaşılmasın bu arada ayeti bilmiyorum ama gece uyumadan önce bakacağım merak ettim 🙏
Sontvbukucu DerinTuana 😂😂 sen de haklısın da ithal mallara bu kadar bağımsız olmamiz da benden senden ötürü değil
Korungebekalma Eee siz 3 5 gün almadınız ne oldu battı mı İsrail siz değil devlet ülkeye sokmayacak ürünleri ama öyle bir şey yapamazlar çünkü kendi üreten bir ülke değiliz ABD Konsolosluklarına İsrail konsolosluklarına saldırılar var bunlara saldırmak ülkeye saldırmak demektir ABD konsolosluk kapatıyor başka insanların hayatlarına müdahale ediliyor savaş mı istiyor Türkiye yapmayın Allah aşkına ürünleri kendi vicdanım rahat etsin diye almak istemiyorum boykot ediyorum dense hadi normal derim ama sizin almadığınız 3 5 ürünle ülkeye bir gram etki etmeyecek
Sontvbukucu Pikapikapikacuuu merhaba, kendim kullanmaya çalıştığım markalar ve firmalari yazacağım zaten çoğu özellikle kadin girişimci. Diger firmalar da Türk kökenli. Daha çok var ama aklıma gelenler bunlar su an. Bide instagramda premaveonunanneligi sayfasını takip ederseniz hem temiz icerikli urun ve marka çeşitliliğine hem de yerli üreticilere ulaşabilirsiniz. Yerli üreticilerin ürünlerini sıkça paylaşıyor. Dalan kimya ürünleri Hayat kimya ürünleri bildiğiniz molfix, molped, bingo, papia daha cok var 16 marka var. Eruslu saglik urunleri - sleepy Eczacibasi ürünlerinin bir kismi yerli bir kismi almanyadan ithal. Bu asagida resmini ekleyeceklerim de temiz icerikli markalar. Hepsi yerli ve cogu kadin uretici. Zemin temizlik malzemesinden tutun sampuana kadar her türlü urunleri var. Bu en sondaki resim glohe firması da incia ve siveno markalari. Simdilik aklima gelenler bunlar. İnceleyebilirsiniz.
momybaby Karacahanim bunlar israil amerika özentisi. adamlar bizi yok etcegini yahudi dışında herkesin dusman olduğunu acik beyan diyolar ama bunlar cellatlarina aşık vaziyetteler. degisik ya:)
Karacahanim momybaby Böyleleri olmasa zaten bugün bu kadar içimize giremezlerdi. Cidden yazık. Kör zihniyet.
Sontvbukucu Cennetkokulum___ çamaşır leke çıkarıcı the elite home onu yazmayı unutmuşum jfjsjs. Bide klasik arap sabunu, karbonat vs de yazmaya gerek yok heralde onlari herkes kullanıyordur😂