Deletedmom_75 İşte burası çok ince bir nokta. Çünkü bilmiyoruz ki kim orayı kim burayı besliyor. Maalesef tüm bu listeler google a biri girip yazıyor bu ne malı şu ne malı diye sonra hop kafasına göre hazırlıyor. Bu Katarlı Filistin destekçisi birinin ekmek kapısını parçalamak da bir örnek mesela.( Hiçbir Arabı sevmem bu arada). Biz bu listelerle bir şeyden habersiz ben artık bu markayı da malı da almıyorum şunun dükkanı da kapansın dediğinde Filistin’e destek olan, belki de orayı doyuracak ya da bir ihtiyacına cevap verecek bir satıcıya zarar vermediğinden emin olamazsın. Ben de olamam maalesef. Halk senelerdir şunu yemiyoruz bunu içmiyoruz diyerek arada bir boykot ediyor. Ama olmuyor maalesef. Bunu devletler el atacak. İsrail’e karşı mısın? Keseceksin ticaretini. Düşmanımın dostu düşmanımdır diyeceksin onun ortağıyla da keseceksin. Bilmiyorum demek istediğimi anlatabiliyor muyum😊 Şuan boykot etmek isteyenlere de inanın hak veriyorum. Elinden hiçbir şeyin gelmemesinin çaresiz adımları bunlar. Hiçbir şey yapamıyorum en azından benim 1 tlm gidiyorsa gitmesin çabası. Pamuk kalplerinize sağlık,ama inanın bu değil.