Annebebek7 Kızlar büyük mü almalıyım küçük mu xiaomi mi yoksa philips mi tadı güzel oluyor mu yaptığınız şeylerin temizliği kolay mi direniyodum almayım diye ama fırın eziyet gibi gelmeye başladı
rainayaz Annebebek7 çok gereksiz birşey. Eski bir tanıdığım da özenip almıştı en son ikinci el satacaktı düşünün :)) fırının gözünü seveyiimm 🙌
benimbebegim Annebebek7 Ben heves ettim aldım çeyizime evliliğimin 3.yılındayım 3 kere kullanmışımdır😂 Fırın ya bence airfry bana daha uğraştırıcı geliyor🙄
Pembela Annebebek7 bende Philips xxl olandan var tamam kolay çok lezzetli diyemem patates kızartması süper oluyor yağsız olduğu için patatesin orijinal tadını alıyorsun. Diğerleri normal fırında da oluyor o yüzden çok gerekli değil bence. Benim amacım yağsız kızartma falan yapmak için Di bebeğime ve bize. O yüzden aldım
Annebebek7 rainayaz eşimde diyor nerde gereksiz şey var onu istiyorsun bir sürü borcumuz var diyor ama insan rahat etmek istiyor ne bileyim
sezer2022 rainayaz ben fırın çok kullanmam,, o yüzden arkadaşım fırın yemeği yapmıyorsan sakın alma dedi Annebebek7 almadım 🙈
Annebebek7 Pembela sadece patates , biber gibi şeyler mi güzel oluyor o zaman , evet o suan bayağı bir indirimde. Ama çok büyük geldi gözüme , küçük bir şey alsam daha mı mantıklı olur
Kalppppp Annebebek7 çok kullanışlı çok pratik ve gerçekten lezettli yapıyor ben aldığımdan beridir balık tavuk et börek kek herseyi onda yapıyorum hem kısa sürede hem de asla koku yapmıyor düşünün balık bile yaptım 😃plips xxl büyük daha kullanışlı ben onu kullanıyorum tavsiye ediyorum
Zahideee0742 Annebebek7 ben karaca Air pro Cook konuşan kullanıyorum içinde sadece kızartma köfte ve tavuk yaptım ilk başlarda gereksiz gelmişti ama kizartmaya çok iyi oluyor hele bebeğim varken dakikasını ayarlıyorum içeri geç otur çok iyi tabiki siz bilirsiniz yine de
Annebebek7 Zahideee0742 kaç litre sizinki 4 litre olanlarla 7 litre olanlar arasında 2 kat fiyat farklı var biz 2 kişiyiz bebekle 3 hadi bir daha bebeğim olsa 4 . Büyük olan gereksiz olur sanki hem yerde kaplıyor
Pembela Annebebek7 küçük te ne yapacaksın ki canım hem misafir ağırlayınca mesela kahvaltıya falan çok kolay oluyor. Hemde hayat devam ediyor kaç çocuğun var bilmiyorum ama gittikçe sayı artabilir değil mi en güzeli büyük almak 😃❣️
Kalppppp Annebebek7 ayrıca tabiki hersey fırında da oluyor ama süresi daha kısa ve tezgah üstünde hemen daha pratik oluyor yağ çekmemesi çok sağlıklı bana göre
Asil_ogut Oodar isteyerek almıştım ki tam bir fiyasko çok gereksizmis işte arada ekmek börek ısıtmaya yarıyor pişmanlık …. Kardeşimde aldı bir hevesle şimdi satior.
Dahabirmavi Annebebek7 tavuk börek köz biber/patlıcan biber vs yapıyorum severek kullanıyorum memnunum ekmek vs kızartıyoruz dondurucudan çıkan seyleri ısıtıyoruz fırın ısınana kadar 3 4dk da işimi hallediyor mısırda közlüyorum mesela çok güzel oluyor
Annebebek7 Dahabirmavi benim mikrodalgamda var aslında hatta fırınımda çok guzel ama fırın çok uğraştırıcı dediğiniz gibi sadece böyle biber tarzı şeyleri kızartmak için gerekli gibi
Pembela Dahabirmavi börek nasıl yapıyorsunuz hiç denemedim. Ben tavuk yapıyorum patates kızartıyorum sadece Philips xxl
Zahideee0742 Annebebek7 benimki xl diye sanırım 4 lt olan evet gereksiz çok yer kaplıyor üç kişi için çok ideal bence
Annebebek7 Pembela ben suan bebekten sonra başka çocuk düşünemiyorum ama belki ilerde değişir fikrim 😀
Dahabirmavi Annebebek7 mikro dalgam yok arkadaşımın vardı simit poğaca ekmek falan ısıtıyordu et tavuk çözdürme gibi şeyler aynısını airfreyde yapıyorum. Bu arada fırınınızın markası nedir
Pembela Annebebek7 yani illaki değişecek bence bende şuan düşünmüyorum rabbimin gücüne gitmesin de 1 tane bebeğim var çok şükür 😃
Dahabirmavi Pembela gül böreği sarıp çiğ buzluğa koydum çıkarınca da iç sosundan yapıp üstüne sürmüştüm 4tane falan sığmıştı kahvaltı için. isteğe göre biraz fazla kızartıyorum bu şekil yapmıştım
Annebebek7 Pembela benimde öyle bebek beni hayattan soğuttu ama ama yavaş yavaş alışıyorum poncigime 😍