tuanamoms_07 tultanhanim zaten goon mavi paket alma sarı preminum mavi paket bence asla güzel değil naylon gibi. Ama sarı paket prima preminium care gibi bol delikli nefes aldırıyor. Bence kalıpları sleppyden ve molfixten büyük gibi
edafmo tultanhanim bebeğim 10.700 gram 76 cm goon premium soft kullanıyorum 5 no Mol fix alıyorum bazen onda da 5kullanıyorum
tultanhanim edafmo 10500 kilosu boyu 83cm benimde bacaklarıda kalın değil öyle molfix in kalıpları arasında beden farkı gözle görülür derecede mesela arkadaşım sleepy kullanıyor öyle çok bariz fark yok diyor hep sizce bedenler arasında çok fark var mı yoksa yakın mi birbirine Çünkü molfix 5 no külot bez oluyor hala cırtlı 6 no büyük geliyor katlayıp kullanıyorum
tultanhanim batu_26 oda var bacakları çok kalın değil boyu uzun aslında ama en iyisi 6 alayım ben yinede elimde molfix de var çünkü riske gerek yok gibi
PeekaBoo_ tultanhanim külot bezse 6 ama cırtlı bezde 5, molfixle kalıpları benziyor goon biraz daha esnek
tultanhanim PeekaBoo_ numaralar arasında gözle görülür fark var mı sizce molfix in 5 numara külot bezi oluyor şuan cırtlı 6 no büyük geliyor katlayıp kullanıyorum
balliikedii tultanhanim 7900 kgsu elimdeki 3 numaralar bitince 4 numaraya başlıcam ondaha iyi oluyor evde vardı denedim
PeekaBoo_ tultanhanim cırtlı bezler külot bezlere göre daha geniş kalıyor bariz fark eder. Biz Molfixte 4 numara sonra sızdırma sorunu yaşayınca goon aldım 4 numara o tam oldu, şuan 9 kg civarında 76cm boyu var hâlâ 4 numara kullanıyoruz
tultanhanim Zeynepelcin evet öyleymiş çok sağolun inşallah bizde memnun kalırız molfix aşırı sızdırma yaptı çünkü çok seviyordum normalde
tultanhanim PeekaBoo_ molfix i çok seviyordum ben doğdu doğalı küvez sürecimiz oldu o zaman kanz kullandılar sadece hep molfix kullandık 13 aylık ama çok sızıyor gece için elimdeki eski bezleri kullanıyorum her yere baktım amam yok artık değiştireceğim goon danda herkes çok memnun inşallah bizde memnun kalırız
Ballicinarinannesi tultanhanim biz doğduğundan beri goon kullanıyoruz hiç değişmedik başta premium kullandık şimdi mavi paket kullanıyoruz. Eğer cırtlı Bez ise 5 kilot Bez ise 6 bence. 5 numara kilo aralığı baya geniş. 6 büyük gelebilir. 🤗💐
tultanhanim Ballicinarinannesi evet bizim kilomuza yalın çoğu kişide 5 kullanıyormuş zaten bende öyle alacağım peki sarı paket ile mavi paket arasında çok fark var mı ben sarı almayı düşünüyorum gündüz için mavi alsam mi dedim bi ara
Zeynepelcin tultanhanim rica ederim mson zamanlarda bozdu ya bazı markalar bende baby turco dan co k mennundum son iki paket sızdırdı. Goon deneme amaçlı küçük paket alın bence bizde Pişik ypsti mecburen bıraktık
Benanneoldum_ tultanhanim 6 aylık 6 numara külot bez kullanıyorum ama bacakları çok kalın kızımın 5 numara çok iz yapmıştı
PeekaBoo_ tultanhanim ben sleepy natural, extra, ecologic kullandım, Molfix kullandım, baby turcu kullandım ama hepsinde ya pişik ya sızdırma sorunu yaşadım goon premium kullanıyorum sarı paket çok memnunum umarım sizde memnun kalırsınız