Ece16 8 aylık bebeklerinize kaç gündüz uykusu yaptırıyorsunuz ve en son gece uykusuna kaçta geçiyor sabah kaçta uyanıyor?
ikbalumaycaca Ece16 2 gündüz uykusu yaptırıyorum gece uykusuna da 19-20 arası geçiyor sabahta 7de uyanıyor
BskSrc Ece16 8 ay 15 günlük. 3 uyku yapıyor. Sabah 07.00-07.30 uyanış, ilk uykusu 9.30-10.00 arası, ikinci uykusu 13.00 gibi, son uykusu 16.30-17.00 gibi, akşam da 21.00de uyuyor. Ah bir de gecemiz kesintisiz uyku olsa süper olacak 🥲
MommmyAS 2 uyku yapıyoruz 8 ay 12 günlük . 6.30-7 uyanma 10 ilk uyku 14.00 ikinci uyku son uykudan 15.30 da kalkar akşam 20.00 gece uykusuna geçiş ama çok sık uyanıyoruz
Ece16 MommmyAS uyku araları çok fazla değilmi benimkinin 3 saatte bir uykusu geliyor son uykusundan akşam 5 de kalktı 8 gibi uyutmayı düsünüyorum ama erken mi olur diye düşünüyorum günü gününü tutmuyor uyku düzeni
Songulhiranur Normalde 3 uyku yaptırıyorum. Akşam 9 dedi ki uyutuyorum ama dişten dolayı uyku düzenim bozuldu .
MommmyAS Ece16 bu şekilde uykuları daha uzun oluyor yoksa çok huzursuz uyanıyor. Gece uykusuna geçmeden önce min.4 saat uyanık kalması gerekiyor ben ona göre ayarlıyorum yani gündüz uyku aralıkları 2.30-3 saat gece uykusuna geçmeden önce 4-4.5 saat ama dişten dolayı aşırı huysuz çok sık uyanıyor bu ara 6-7 kez kalkıyoruz sabaha kadar
Lilybaby Ece16 3-3,5 saat dayandırmaya çalışıyordum ama ilk günler zor olabilir. Bi de benimki arabada uyumayı çok sevdiği için bazen 3 uyku yapıyordu. Artık 11 aylık olmak üzere 4 saate dayanıyor.
Ece16 BskSrc bizimkide bugün son uykusundan 5 de kalktı 9 gibi uyuturum diye düşündüm demin huysuzlandı ve uyudu 😅 gündüz uykularını kısa yapmıştı baya 3.uykumu istedi diye düşündüm kesintisiz asla uyumaz çünkü bu saatte uyusa bile yarım saat uyur kalkar 10larda anca yatar
E_Defne Ece16 sabah 10.5 uyanır öglen 12 de uyur 1.5 gibi uyanır 3 gibi tekrar uyur 5 gibi uyanır birde basa cıkamadıgım aksam 8.5 ile 9 arası uykusu geliyor en fazla bi saat uyuyp uyanıyo sonra uyut uyutabilirsen
Evaakus 8 ay 9 günlük benim de kızım . 7. Ayda hafiften 2 uykuya geçmişti. Ama şu 8. Ay ne oldu bilmiyorum bambaşka.bir çocuk 2 saatte.bir uykusu geliyo uyutmazsam sürekli ağlıyor . Uyuttugumda da 40 dk Mak. Sonra tekrar uyanıyor. Gün içinde 2 saat toplam.uyumuyor desem yeri napcam.boyle bilmiyorum ama genel olarak 7-7 buçuk uyanış arada 2 uyku 1.sekerleme diyeceğim ama 😅 tüm uykular 30-40 dk olunca hepsi şekerleme gibi oldu . 9-9 buuck yatış 🌸