Hiilyuss Meme reddini az çok aştık sayılır ama uykuya direnme gece saat bası uyanma ve uyutacagımı anladıgı an ağlamalar basladı. Nasıl başa çıktınız ve neler yaptınız uyuturken o deliriyo ben deliriyorum uyuturken😂
fikirye1234 Hiilyuss biz geçemedik maalesef kaldı bıraktık iki defa istemedi ilk zorladım ikinciyi elimden geleni yaptım ama olmadı
9595959 Hiilyuss Uyutmaya çalışırken ağlama krizlerine giriyor benim kızım da 4 ay 9 günlük ayağımda sallarken Bakara suresini açıyorum o iyi geliyor biraz
Hiilyuss neolmusyaani ayakta yürüyerek emzirdim. Plates topunda veya yatagın kenarında zıplayarak emzirdim. Emmiyorsa uyuttum uyku aralarında emzirdim suan geçit gibi daha iyiyiz şükür
Hilalck Hiilyuss bizde 4 aylık 8 günlük olduk meme reddi yaşadık geceleri alıyor sadece nasıl döndünüz detaylı yzar mısınız? Birde uykuya direnmeyi kucağıma alıp sakinleştirip ninniyi acıp yatagına koyuyorum. Uyaranların az olması gerekiyor keşif döneminde oldukları için
mermus Hiilyuss bak bu sorunun cevabını bende cooookk merak ediyorum bizdede durumlar aynı 4 buçuk aylık olduk
EgemenAtam Hiilyuss Meme reddi olmadi ama 1 bucuk aydir o gece uyanmalari devam:( Emerek uyudugu icin galiba kalici oldu.Meme icin uyanip duruyor ya 5 ayi doldu
irmrdnmzz neolmusyaani o kadar diyorum, neolmusyaani mama da kullanıyor musunuz yoksa sadece göğüsten emerek anne sütü mü