soulmate35 çok zorlu bir süreç. Bizde bugün 1 haftayız aynı şeyleri bende yaşadım bebeğim tutmadı memeyi.. sarılık endişesiyle mamaya başladım hemen ilk günler sütümde gelmiyor diye biberona alıştı.. bu sefer sütüm geldi almadı sağmaya başladım ..her gece o uykusuzlukla beraber beslenme saati gelicek diye ödüm kopuyordu. Sağ bakalım, biberona koy bakalım …pompanın sesi bile gıcık ediyordu. Sonra hep böyle mi olucak dedim kendimce .. ben hiç dışarı çıkamam, sosyalleşemem devamlı 2 saatte bi bu çocuğu nasıl besleyeceğim diye düşünmek bile insanı çok yıpratıyor…sonra kendimce bir karat aldım ve biberonu tamamen kestim. Verdiğim mamayı kestim.. deli sütlerim akmaya başladı ve sağdım . Önce mememde tuttum uzun süre çabaladım . Reddedince, ŞIRINGA İLE BİR PARMAĞIMI DAMAĞINA KOYUP damağını oynattıkça şırınga ile ağzına verdim. Ve bu şekilde bir günde mememi kabul etti. Süreç bazen uzayabiliyormış ama bebeğim beni hiç yormamayı seçti. Şimdi o kadar rahatladım ki. İki saatte bi o zahmetli beslenme sürecinden sonra kalkıp emzirmek kadar büyük nimet yokmuş diyorum