Sadeturkkahvesi Kızlar bişey soracağım şimdi uçakta bikişi 15 kg hakkı varya Ben bitane büyük valiz yapmak istiyorum ama o en büyüklerden yani 15 kiloyu geçer 3 bilet almış olacağız üçümüz için toplam bi valiz geçirme şansımız varmı?
heyyooglum Sadeturkkahvesi 3 bileti birlikte aldıysanız sıkıntı olmaz. ayrı ayrı aldıysanız onu bilmiyorum açıkçası
S_x_w Sadeturkkahvesi ben kendime ve çocuklarım için (büyükler ama bebek değil bagaj hakları yetişkinle aynı yani) tek bir büyük valizi 40 küsür kilo doldurup gidiyordum..
sadekahve_bitter Sadeturkkahvesi Sadeturkkahvesi hakkknız varsa sorun olmaz yoksa Bagaja verilecekse olur bişey olmaz Ama kabinse almazlar ücret isterler biletinize bakın hakkınız nasıl ona göre hazırlayın bnce
Ogulluana Sadeturkkahvesi toplam valiz hakkı önemli ama tek bir valiz 32 kiloyu geçmiyo diye biliyorum
Sadeturkkahvesi sadekahve_bitter kişi başı 15 kg yazıyor ya canım bende diyorum ki 3 ayrı valiz değilde Tek bitane büyük valiz yapsam
Eflinim_2022 Sadeturkkahvesi Tek valiz yapabilirsin 3 bilet sonuçta ona göre onlarda hesaplar onlarda 45 kilo bagaj hakkı oluyo diğer biletler cocuk mu yetişkin mi
Katun Sadeturkkahvesi benim yaptığım hataya düşmeyin. Yazın bende öyle yaptım nasıl olsa hakkım var diye. Ama benim valiz 40 kg gelmişti bagaj bölmem gerektiğini söyledi. Havaalanının ortasında valiz açıp poşetlere koydum😄belki havaalanından falanda farkeder ama riske atmayın derim
Nacikkk Sadeturkkahvesi bir sıkıntı olmaz 3 kişilik sonuçta toplamda 45 kilo hakkınız var kabin bagajlarıda 8 er kilodan hakkınız var
Sadeturkkahvesi Katun ayyy kafam karıştı kız çok Tek biletle mi böyle yaptın biz 3 yetişkin 1 çocuk bileti aldık
Katun Sadeturkkahvesi 1 yetişkin 1 bebekti o zaman. Ama yük miktarı fazla olanı seçtim 60 kg hakkım vardı. Orada ki çalışan evet 60 kg var ama 2ye bölmelisiniz dedi.
musslim_mom Sadeturkkahvesi uçak şirketine göre değişiyor, kimi sıkıntı yapmıyor kimi de gösterildiği kiloyu geçmemesi lazım diyor, bence arayıp öğrenin.
Birgocmenkustuo Sadeturkkahvesi 3 yetişkin ise toplam 45 kg bagaj hakkiniz var. Ama sivilhavacilik kuralları gereği max 35 kglik yuk ile bir valiz doldurabilirsiniz.